2777
2789
عنوان

در مورد کودک چهارماهم

74 بازدید | 14 پست

بچمو گذاشته بودم زمین روی تشکش یه گوشه  یع دقیقه برم لباسمو عوض کنم به برادرم سپردم حواست باشه زود میام ، یک دقیقه نشد اومدم ، دیدم بچه ی فامیلمون پاشو گذاشت روی زیرشکم بچم و تا میخواست گام ‌برداره کنارش زدم‌ بچم ‌۱۵ ثانیه گریه کرد بعد اروم‌شد ، یعنی اتفاقی براش نیفتاده؟

یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏

انشاالله که چیزیش نباشه 

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم واکسن چهارماهگی رو زدی

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج

نترس عزیزم چیزیش نشده منم چند بار پیش اومد برا بچه هام این اتفاق بیفته باورت نمیشه یبار تازه زایمان کرده بودم بعد پونزده روز رفتم خونم خودم دو دختر غیر نوزاد داشتم نمیدونم بچه ها چی میخاستن رفتم بهشون بدم بچه رو گذاشتم زمین رفتم بهشون دادم و قشنگ خودم نزدیک بود بچه رو لهه کنم یه پام رو شکمش بود بعد دیدم نرمه نگاه کردم نزدیک بود سکته کنم باورت میشه یادم رفته بود بچه نوزاد دارم

https://daigo.ir/secret/51172246655

نه هنوز چطور عزیزم؟

من پسرم ۹روز مونده به واکسن هنوز کامل گردن نگرفته خواستم ببینم عادیه پسرتو‌گردن گرفته 

واینکه چیکارا می‌کنه 

پسر من می‌خنده آغون آغون میگه تلاش می‌کنه دستش رو بیاره سمت وسایل ولی نمیتونه هنوز 

نترس عزیزم چیزیش نشده منم چند بار پیش اومد برا بچه هام این اتفاق بیفته باورت نمیشه یبار تازه زایمان ...

عزیزم‌خداروشکر چیزی نشد 

از بس سرت شلوغ بوده حواست پرت شد

من پسرم ۹روز مونده به واکسن هنوز کامل گردن نگرفته خواستم ببینم عادیه پسرتو‌گردن گرفته واینکه چیکارا ...

بچه ی منم هنوز ۴ ماه کامل نشده 

کامل گردن نگرفته ، نصف و‌نیمه ، یعنی خسته باشه گردنش میره

در مورد گرفتن وسایل هم میخواد بگید دستش میرسه اما روشون کنترلی نداره