2777
2789

سلام عزیزم 

ببخشید شما درباره در دنبالچه داخل ی تاپیک نظر داده بودین میخواستم ببینم شما خوب شدین؟

ممنون میشم راهنماییم کنید

الان،مگر اینکه برف بیادش که بشه آدم ساخت..ی آدم برفی...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام گلم دقیق یادم نیس میشه بگید چی بود

اینکه ی نفر تاپیک زده بود درباره ی درد دنبالچه و شما هم گفته بودی که آره من هم همین درد رو دارم اگر راه حلی پیدا کردی به منم بگو درد به کمر و پاهام هم زده‌.(شما اینارو نوشته بودی) تاپیک مال برج ۹ پارسال بود

الان من هم این مشکلو دارم گفتم اگر شما چیزی میدونین کمکم کنین

اینکه ی نفر تاپیک زده بود درباره ی درد دنبالچه و شما هم گفته بودی که آره من هم همین درد رو دارم اگر ...

عزیزم من هنوز هم همونجورم دکتر ب دیکس کمر وگردن شک کرد ولی ام آرای ندادم ولی ی مدت روغن دنبه گوسفندی هر روز روزی ۲ دفه کمرو باش مالش میدادم وبفد ی پلاستیک میپیچیدم دور خودم خیلی خیلی خوب شدم ولی ۲ روز میش باز چیز سنگین بلند کردم کمرم گرفت

عزیزم من هنوز هم همونجورم دکتر ب دیکس کمر وگردن شک کرد ولی ام آرای ندادم ولی ی مدت روغن دنبه گوسفندی ...

اها پس شما کمر درد دارین نه دنبالچه درد درسته؟

بعد این روغنی که میگین رو از کجا تهیه کردین 

اها پس شما کمر درد دارین نه دنبالچه درد درسته؟بعد این روغنی که میگین رو از کجا تهیه کردین

ن من کل بدنم درد داشت دنبالچه و کمر گردن هر دفه ی جایی خود دنبه گوسفندی رو بگیر بذار رو گاز تو ی قابلمه بپز روغنش میاد بالا همون روغن جم کن 

ن من کل بدنم درد داشت دنبالچه و کمر گردن هر دفه ی جایی خود دنبه گوسفندی رو بگیر بذار رو گاز تو ی قاب ...

اها..باشه عزیزم ممنون