2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب تولد ۵ سالگیش بود ک صبح باصدای جیغش از خواب بیدار شدم دیدم داره تشنج میکنه بردیمش دکتر بستری شد ام آر ای گرفتن ازمایش نوار مغز ۷ روزها بستری بود ولی هیچ کدوم مشکل نداشت 

تشنج بود بدنش سفت شد دهنش کف کرد بعد هم بی حال شد انگار نمیتونس نفس بکشه

حالا غیر از پیگیری طب مدرن

طب سنتی معتبر هم برید 

اگر علت ضربه نباشه و نوار مغز مشکلی نداره، احتمالا خیلی‌ سردی مصرف کرده بچه ،غلبه سردی باعث تشنج میشه 

شبا ملاجشو با روغن زیتون ماساژ بده ، سرش روسری بپوشه 

لبنیات و ترشیجات رو حذف کنید 

سردیجات رو مراعات کنید 

شبا ساعت نه تا ده بچه بخوابه و هشت ساعت خوابش تکمیل بشه 

شب بیداری نداشته باشه 

عصرها نزدیک غروب اصلا نخوابه خواب روزش ساعت یازده تا دوازده باشه 

صبح ها اسپند دود کنید تو خونه 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
حالا غیر از پیگیری طب مدرنطب سنتی معتبر هم برید اگر علت ضربه نباشه و نوار مغز مشکلی نداره، احتمالا خ ...

انقدری تبش سرده ک همیشه میگه پاهامو ماساژ بده درد میکنه بعضی وقتا هم شبا تاصبح پادرد نمیزاره بخابه

مشکل من اینجاس دکتر میگه تا دوسال باید دارو بخوره

آره داروهای ضد تشنج دوره ای هست اما شما اگر ریشه رو حل نکنید اصلاح سبک زندگی نکنید دوباره تشنج بعد از قطع دارو برمیگرده 

بخاطر همین پیشنهاد میدم طب سنتی معتبر حتما معتبر برید 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن