2777
2789

نظرتون لازمه. میشه خواهش کنم همفکری کنید. این ازدواج درسته یا نه؟

اختلاف سنی پسر یک سال بزرگتر

پسر

سطح تحصیلات پسر : لیسانس یه رشته مهندسی از پیام نور

شغل: کارمند بخش خصوصی

خونه ۵۰ متری منطقه متوسط تهران

ماشین ایرانی معمولی

اخلاق : خوب، مهربان، راستگو، اهل همکاری تو خونه، چشم پاک، اما تنبل

ظاهر: خیلی خوب

خانواده همه دیپلم یا نهایتا لیسانس ولی بافرهنگ و خانواده گرم و صمیمی

دختر 

تحصیلات: دکترای مهندسی دانشگاه تاپ تهران

شغل: در سطح پسر، ولی موقته و بعد از گرفتن دکترا شغل بهتری خواهد داشت

اخلاق: خوب، گاهی خیلی کم عصبی میشه و اکثرا مضطربه ایراد خاصی نداره

ظاهر: خوب

خانواده: تحصیلات بالا در حد ارشد و نوه های خانواده در حد پزشکی ولی همه با هم قهر همه از هم دور! 

من مطمئنم زابل و کابل یه داداش دیگه هم داشتن به اسم حبه بابل   

بنظرم بهم دیگه میخورن

ببینه به دلت نشسته یا نه

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسره خوبه 

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

سلام

شما سطحتون از اون پسر بالاتره این یک 

دو ایشون تنبله و این موضوع رو میشه تو مدرک تحصیلیش دید که شما دکترا داری ایشون لیسانس 

سه توی ازدواج با این آدم شما بعدا ممکنه هم مادر هم مجبور باشید به عنوان یک پدر هم برای بچه هاتون زحمت بکشید 

به نظرم عجله نکن عزیزم 

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

۱.یکسال اختلاف سنی(اشتباه،مردا باید اختلاف سنی بیشتری داشته باشن،چون از لحاظ سن عقلی از زنها عقب ترن)

۲.تفاوت تحصیلی(اشتباه،مردا در نهایت نمیخوان همسرشون ازشون بالاتر باشه و حتی اگه اولش به رو نیارن،توی زندگی به اشکال مختلف میخوان خودشونو برتر نشون بدن و وقتی زورشون نرسه،اختلاف پیش میاد)

۳.تفاوت شغلی(اشتباه،خانم جای پیشرفت داره،اما در مورد شغل آقا امیدی به پیشرفت نیست،برتری جویی مرد دردسر خواهد شد)

۴.امکانات مالی(اشتباه،اون خانم الآن ممکنه تحت تاثیر احساساتش قرار بگیره و جواب مثبت بده،اما بعداً که پیشرفت کنه و ۲ سال از ازدواجش بگذره،به خودش میاد و چشمش باز میشه و تمام تفاوتهارو با عقلش میبینه نه احساساتش و وقتی موقعیت شغلی عالی و سطح درآمدشو درنظر میگیره،انتطاراتش بالا خواهد رفت،در حالیکه اون آقا هنوز همونجای اول ازدواجه و ارتقایی نداشته و نمیتونه سطح انتطارات خانم رو برآورده کنه)

۱.یکسال اختلاف سنی(اشتباه،مردا باید اختلاف سنی بیشتری داشته باشن،چون از لحاظ سن عقلی از زنها عقب ترن ...

مرسی که وقت گذاشتی عزیزم

من مطمئنم زابل و کابل یه داداش دیگه هم داشتن به اسم حبه بابل