2777
2789

بچه ها من تو کارنامم یکی نمره کل آزمون اختصاصی که زیرش یه تراز نوشته روبروشم‌ نمره کل سابقه تحصیلی که زیرش فقط خطه هیچی ننوشته چرا

رتبه اصلیم‌ که رتبه در سهمیه نهایی هست اصلا نیست

نکنه بخاطر اینکه نمره کل سابقه تحصیلی ندارم 

بچه ها من سوابق تحصلیم و تایید نکردم چون پشت کنکوری بودم گفتن نمیخواد همون زمانم ک رفتم تو سایت چیزی به عنوان تایید سوابق تحصیلی پیدا نکردم گفتم حتما چون پشت کنکوریم نیست

یعنی برا اونه؟؟ حالا چ غلطی کنم☹🖤 

°•خوب ترین آدم بده دنیا... °•

اگه بزنه به جز ۴ رشته دانشگاه آزاد مجاز شدیم یعنی چی😞

تورو خدا بگید من خیلی بدبختم اره ؟ هیچ دانشگاه آزادی نمیتونم برم‌ ؟ 😭 کاش بمیرم 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بزنه به جز ۴ رشته دانشگاه آزاد مجاز شدیم یعنی چی😞تورو خدا بگید من خیلی بدبختم اره ؟ هیچ دانشگاه ...

به جز چهار رشته فکر کنم منظورش پزشکی و دندان و ... هست که انتخاب رشتشون جزو دانشگاه دولتی انجام میشه.

نگران نباش به جز این رشته ها بقیشو محازی

...I got this feeling in my SOUL
به جز چهار رشته فکر کنم منظورش پزشکی و دندان و ... هست که انتخاب رشتشون جزو دانشگاه دولتی انجام میشه ...

عزیزم ممنونم که گفتی 

ولی انسانی ام خیلی استرس دارم نشستم گریه کردم فاجعه اس رتبه ام 

ممکنه‌ هیچ دانشگاهی نتونم برم ؟ به خدا رشته داغون ام باشه ولی فقط دانشگاه آزاد با هرچقدر پول ام که باشه میدم فقط قبول بشم 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
عزیزم ممنونم که گفتی ولی انسانی ام خیلی استرس دارم نشستم گریه کردم فاجعه اس رتبه ام ممکنه‌ هیچ دانشگ ...

نه دیگه ، آزاد رو مجاز شدی ، براساس رتبه مجاز شدی یا سوابق؟

...I got this feeling in my SOUL
نه دیگه ، آزاد رو مجاز شدی ، براساس رتبه مجاز شدی یا سوابق؟

الان میرم نگاه می‌کنم