2777
2789
عنوان

رتبه کنکور

364 بازدید | 44 پست

سلام به همگی 

کسایی که تجربه داشتن یا کسی رو دیدن به نظرتون با رتبه ۲۵۰۰۰ زبان میشه آزاد قبول شد؟

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم با سوابقرتبه ۱۰۰ هزارم بشه مهم نیست با سوابق میتونین زبان بخونین

معدل سوابق باید در چه حد باشه 

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

معدل سوابق باید در چه حد باشه

ببین بستگی ب متقاضیا داره

ممکنه با معدل ۹ هم قبول بشی

ممکنه دانشگاهی ک انتخاب کردی محبوب باشه با ۱۶ نشی

اما معمولا بخصوص اگ ازاد و غیرانتفاعی بخوای قبولی خیالت راحت

رشته های دیگه سوابق چیان؟

زیادن بزار دفترچه بیاد کامل بخون 

اما بخوام مثال بزنم از زیست جانوی و زیست گیاهی و میکروبیولوژی و شیمی کاربردی و شیمی محض و آمار و مهندسی کامپیوتر و حقوق و فلسفه و زبان روسی و ......

من ۲۰ هزار زبان شدم🫠

افلین🥲🤝

ببین بستگی ب متقاضیا دارهممکنه با معدل ۹ هم قبول بشیممکنه دانشگاهی ک انتخاب کردی محبوب باشه با ۱۶ نش ...

نمی‌دونم دانشگاه مفید رو میشناسی یا نه 

تو اینترنت دیدم پارسال طرف با تراز ۹۰۰۰ قبول نشده بود برای همین میترسم

زیادن بزار دفترچه بیاد کامل بخون اما بخوام مثال بزنم از زیست جانوی و زیست گیاهی و میکروبیولوژی و شیم ...

مرسی عزیزم 

مهندسی شیمی هم هست بنظرتون؟

و اینکه بنظر شما بازار کار کدوم بهتره؟

خب؟
زیادن بزار دفترچه بیاد کامل بخون اما بخوام مثال بزنم از زیست جانوی و زیست گیاهی و میکروبیولوژی و شیم ...

از زبان بهتر هست به نظرت؟

مرسی عزیزم مهندسی شیمی هم هست بنظرتون؟و اینکه بنظر شما بازار کار کدوم بهتره؟

مهندسی شیمی ازاد بی کنکور اره میتونی بری دولتی تا جایی ک دیدم با سوابق نبود حالا شاید امسال اضافه کردن

بنظرم اول علاقه مهمه من چند وقته انقد پرس و جو کردم و رشته هارو زیر و رو کردم ک نگو .

اما معمولا رشته های علوم پایه بدرد ماده ۲۸ میخوره بیشتر.

اگر پارتی داشته باشی ک بهتر

تو میخای مترجمی دانشگاه ازاد بخونی یا ادبیات انگلیسی

ببشتر مترجمی دوست دارم