الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من جای اونا نیستم ولی هیچوقت دوس ندارم بخاطر مشکلاتم آرزوی مرگ کنم 😁 منم بعضی وقتا دلم میخاس بمیرم ...
شاید مسکلاتت به اندازه ی اونا بزرگ و زجرآور نیست و خوب براشون راه حل هم پیدا میکنی ولی بعضی از مردم مشکلاتی دارن که چند ساله درگیرن و هیچ راه حلی هم پیدا نمیکنند
امروز حرم بودم واستون دعا کردم و نماز زیارت بجاتون خوندم انشاءالله گرفتاری هاتون حل بشه.
موفق باشید
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
نه عزیزم اصلا حرف بدی نزدی فقط خواستم بگم که اندازه و نوع مشکلات مردم باهم خیلی فرق میکنه و حتی ظرفیت های روحی آدم ها برای مقابله با این مشکلات هم باهم فرق میکنه
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
این نمیشه رو بذارید کنار.حسن نیت و گمان خوب داشتن خیلی مهمه