2777
2789
عنوان

بچه ها بیان رتبمو بگم

265 بازدید | 13 پست

دوستان من به طور شوخی رفتم امسال کنکور زبان دادم و رتبم شده۹۰۰۰ زبان انگلیسی و نوشته تا۱۲هزار میشه دولتی آورد من میتونم دبیری زبان یا... بیارم یا چیز دیگه ای البته من اصلا از رشته های  زبان خیلی نمیدونم شما بگین با این رتبه چی میشه بیارم

همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️

دوست عزیز واقعا قصد ناراحت کردنتو ندارم پارسال با دوهزار زبان بنده مردود شدم امسال هم دوهزار شد رتبم :) 

یک عدد افسرده که حال زندگی و ادامه دادن نداره    واقعا خوش به حال اونایی که هدفشونو از زندگی پیدا کردن!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست عزیز واقعا قصد ناراحت کردنتو ندارم پارسال با دوهزار زبان بنده مردود شدم امسال هم دوهزار شد رتبم ...

آها باشه عزیزم نمیدونی چی میشه آورد؟ فقط میخوام انتخاب رشته کنم و نرم دانشگاه چون هدفم پزشکیه

فرهنگیان جدا شده کنکورش دبیری و فرهنگیان و اینا نمیشه

من فرهنگیان مشهد قبول شدم اما انصراف دادم

آها باشه عزیزم نمیدونی چی میشه آورد؟ فقط میخوام انتخاب رشته کنم و نرم دانشگاه چون هدفم پزشکیه

والا دقیق نمیدونم  من پارسال همه رشته های زبانی حتی چینی تهران ، زبان های البرز و قزوین رو زدم نیاوردم 

راستی منطقه ۳ ام

یک عدد افسرده که حال زندگی و ادامه دادن نداره    واقعا خوش به حال اونایی که هدفشونو از زندگی پیدا کردن!
یعنی مطالعه نکردی؟؟خیلی دوست دارم کنکور زبان بدم اما خیلی وقته درس نخوندم میترسم نتونم

اره اصلا هیچی نخوندم

والا دقیق نمیدونم من پارسال همه رشته های زبانی حتی چینی تهران ، زبان های البرز و قزوین رو زدم نیاور ...

آها منم منطقه سه هستم