2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

دوست نداری نبینش ، مجبور نیستی که . ولی من به بار دیدمش قشنگ بود 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
دوست نداری نبینش ، مجبور نیستی که . ولی من به بار دیدمش قشنگ بود

من دوست ندارم بقیه خانواده دوست دارن میبینن خوب😶

به علاوه حق نظر دادن که دارم فوری گارد نگیرید.

...I got this feeling in my SOUL
من دوست ندارم بقیه خانواده دوست دارن میبینن خوب😶به علاوه حق نظر دادن که دارم فوری گارد نگیرید.

گارد نگرفتم ، شما نظر پرسیدی ، منم نظرم رو گفتم 😐😐😐😐

میتونی وقتی پخش میشه بری توی اتاق که اذیت نشی از دیدنش 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
من بینهایتتت عاشق مجموعه آقای قاضیم اصلا میمیرم براش😍😍😍

من فصل قبلیش رو عخیلی دوست داشتم.

اما فصل جدید هر قسمت فقط یه پرونده هست هم بی خود قضیه رو کش میدن بیشتر خاله زنک شده.

...I got this feeling in my SOUL