2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مثلا میگم میشه رفت صرافی این شکلی خرید؟ یا حتما باید تعداد زیاد بخریم؟

۱ دلاری و ۵ دلاری رو موقع خرید باید چند تومن گرونتر بخری 

مثلا دلار الان ۶۰ تومنه اگه بخوای ۱ دلاری بخری باید ۶۵ تومن بخری و اگه بخوای ۱ دلاری رو بفروشی باید چند تومن ارزونتر از نرخ بازار بفروشی پس خرید فروش ۱ دلاری یا ۵ دلاری ضرره ولی برای هدیه دادن و مهاجرت خوبه 

برای سرمایه گذاری فقط یه تراول صد دلاری سوده

۱ دلاری و ۵ دلاری رو موقع خرید باید چند تومن گرونتر بخری مثلا دلار الان ۶۰ تومنه اگه بخوای ۱ دلاری ب ...

چه جالب ... 

پولمون حقیقتا داره بی ارزش میشه :))) 

تو فکرش بودم درست چند سال دیگه خانوادم پول میدن برای مهاجرت ولی خودم خورد خورد شده ماهی پنج دلار هم بگیرم پس انداز کنم 

چه جالب ... پولمون حقیقتا داره بی ارزش میشه :))) تو فکرش بودم درست چند سال دیگه خانوادم پول میدن برا ...

اره دیگه ۵ دلاری و ۱ دلاری ضرره 

باید گرونتر بخری کمتر بفروشی 

فقط تراول صد دلاری سوده 

‌ک صد دلاری ۶ میلیونه

اره دیگه ۵ دلاری و ۱ دلاری ضرره باید گرونتر بخری کمتر بفروشی فقط تراول صد دلاری سوده ‌ک صد دلاری ۶ م ...

نه من برای فروش نمیخوام 

برای اینکه خورد خورد جمع کنم پس انداز دلاری داشته باشم ..‌

البته شایدم جمع کنم 

یه جا صد دلاری بخرم 

باید برم صرافی درسته ؟ 

مدارکی باید ارائه بدم؟

نه من برای فروش نمیخوام برای اینکه خورد خورد جمع کنم پس انداز دلاری داشته باشم ..‌البته شایدم جمع کن ...

مدارک چی؟

باید بری صرافی اره صد دلاری برات میمونه و سودش بیشتره اگه دلار بره بالا صد دلاری بیشتر میره بالا

مدارک چی؟باید بری صرافی اره صد دلاری برات میمونه و سودش بیشتره اگه دلار بره بالا صد دلاری بیشتر میره ...

مثلا کارت ملی چیزی؟؟ 

سود که آره ولی من دانشجو هستم زیاد پول نمیتونم بزارم کنار که صد دلاری بخرم برای همین تو فکر دلار کمتر بودم

داشته باش با خودت منم ب زودی میرم صرافی برای اولیت بار

وایی درخواست دوستی میدم بهت در ارتباط باشی باهم دیگه 

من قصد مهاجرتم برای چهار پنج سال دیگست می‌خوام یا مدرک ارشد اقدام کنم برای همین می‌خوام این جور کارا بکنم که هم انگیزه باشه هم یه وقتی جا نزنم یا الکی خودمو درگیر حاشیه نکنم 

ولی میترسم برم بگم ده دلار می‌خوام بهم بخندم😂💔