2777
2789
عنوان

مامانم خواب بد دیده

162 بازدید | 15 پست

من تصمیم گرفتم طلاق بگیرم از نامزدم به دلایلی بعد قبل اینکه قبلا خواستگاری بیاد برادرم تازه به دنیا اومد بعد دوماه فک کنم اومدن خواستگاری نامزدمم این ازدواج دومش بود من  تصمیم طلاق داشتم اما جرئتش رو نداشتم به بقیه بگم اما وقتی به مادرم گفتم اون بام کلی حرف زد گفت تصمیم خودته نترساین مال یه ماه پیشه بعد الان دوشب پیش مامانم خواب دیده بود تعبیرش کرد پیش یک خانمی که می‌شناسمش و حافظ قرانه گفته بش اگه طلاق بگیره اتفاق بدی برای داداشم یا مادرم میوفته و خوب نیست بش گفته که تخسیره تو هست تو نباید باش حرف می‌زدی که به فکر طلاق بیوفته بش میگم قرار نیست من به خاطر خواب از تصمیم منصرف بشم چیکار کنم من الان ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اعتقاد ندارم ب تعبیر خواب مگه اون حافظ قرآن حضرت یوسف ک تعبیر بلد باشه

نمیدونم والا اینقدر بش میگم این حرف ها یعنی چی تازه اگه هم واقعیت داشته باشه صدقه ای میده تموم میشه می‌ره یعنی چی من برم باش ازدواج کنم

اگه اون خانوم از آینده و اتفاقاتش خبر داره که خوده خداست . نه حافظ قرآن 

بر اساس یه خواب که نمیشه آینده رو فهمید

درصورتیکه خیلی خنده داره 

تو میخوای طلاق بگیری زندگی شخصی توعه 

به برادر و مادرت چه دخلی داره 😑

داستانش طولانیه واقعا اما دلیل مهمش حالم ازش بهم میخوره حس خوبی بش ندارم

وقتی مناسب شمانیست ازلحاظ اخلاقی یاهرچی خوب جدایی بهتره مگه هرکی جداشده یه بلایی سرش اومده ازطرفی هیچکسی ازاینده خبرنداره جزخدا هرکی بگه خبردارم دروغگوه حافظ قران بودنش مهم نیست 

اگه اون خانوم از آینده و اتفاقاتش خبر داره که خوده خداست . نه حافظ قرآن بر اساس یه خواب که نمیشه آین ...

میشه گفته چون تخسیر تو هست تو اگه با دخترت حرف نمی‌زدم تصمیم به طلاق نمی‌گرفت منم نمیدونم واقعا خندم میگیره خودم 😂

انسان نمیتونه به خاطر یه خواب و یه تعبیر غیر قابل اعتماد مسیر زندگیش رو عوض کنه . شما صلاح زندگیت رو در نظر بگیر . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

چقدر قنج و منج و نقلی گفتیآفرینحافظ قرآن بودن به آینده چه ربطی داره

بعد واقعا منم میشناسم زن خیلی خوبی هست ولی یعنی چی من به خاطر خواب مادرم تصمیم رو عوض کنم اصلا با صدقه دادن خواب آدم باطل میشه مگه نه ؟

میشه گفته چون تخسیر تو هست تو اگه با دخترت حرف نمی‌زدم تصمیم به طلاق نمی‌گرفت منم نمیدونم واقعا خندم ...

مادرت احتمالاً اونشب که این خوابو دیده زیادی خورده و غذاشم چرب بوده. خواب هپروتی دیده

ول کن حرف خاله خانباجیای دوران قاجار رو

معلومه سنی هم نداری 

که مادرت اقدام به بارداری کرده

جدا شو فرصت زیاده

بعد واقعا منم میشناسم زن خیلی خوبی هست ولی یعنی چی من به خاطر خواب مادرم تصمیم رو عوض کنم اصلا با صد ...

بابا خواب کجا بوده 

ولم کن تورو قراااااااااان 🤣😂😂😂

مادرت دروغ گفته که خواب دیده اصلا

میخواد که اسم طلاق نره تو شناسنامه دخترش دیگه نتونه پیش دوستاش و خواهرای شوهرش پز بده بگه دامادم اینو داره اونو داره

به مامانت بگو خیلی ناراحتی خودت بیا برو‌ زنش شو