2777
2789

دیگه روم نمیشه توروی بچهام نگاه کنم چند وقته غذای درستی براشون نپختم همش سیب بوده یاگوجه وخیار.هرجارفتم دنبال کار فقط مصاحبه بوده وگفتن خبرت میکنیم ‌.شرکت تمیزکاری ونظافتم رفتم تابحال بهم زنگ نزدن.دیوار هم همش مردا مریض جنسی ریختن نمیدونم چه خاکی توسرم بریزم .پدرخیرندیدشون ۵تابچه روانداخته توجون من وخودش پی اعتیادش اصلاسراغی ازشون نمیگیره ی خونه کلنگی رهن کردم توش نشستم تهش همش خاک وسنگه بدنش سیمان دارم دق میکنم ۴تاشون مدرسه ای هستن وهنوز نتونستم براشون فرم مدرسه بگیرم.لوازم تحریرهم هیچی ندارن ن کیفی وهیچی .ازاین میترسم از غم وقصه دق کنم بمیرم وبچها اواره شن

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین

خواش میکنم  ازتون التماستون میکنم سرنمازهاتون دعام کنید که کاری خدابزاره جلوی پام وبتونم مایحتاج بچهامو فراهم کنم

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمیته اسم بنوی کمکت مبکنن

نوشتم گفتن تونوبتی تابیایم تحقیق.دلم میخوام خودم کار کنم دستم توی جیب خودم باشه نمیخوام چشمم به دست کسی باشه دعاکن کارگیرم بیاد

نوشتم گفتن تونوبتی تابیایم تحقیق.دلم میخوام خودم کار کنم دستم توی جیب خودم باشه نمیخوام چشمم به دست ...

ان شالله 

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

مهاجرت کن برو یه شهر صنعتی مثل یزد

باکدوم پول عزیزم بچهام هنو کوچیکن دست تنهام خیلی میترسم از اینده .فقط دعا کن برام کار گیرم بیاد

برو خیریه های شهرتون.اونا هم میتونن کمک کنن

کمک نمیکنن میگن بچهات که یتیم نیستن بابادارن مافقط به ایتام کمک میکنیم .دلم میخواد خودم کار کنم ودستم توجیب خودم باشه خواهشا برام دعا کن 

ان شاءالله خدا کمک میکنه الهی یه کار خوب باحقوق خوب براتون جور شه ناراحت نباشین خداوند بنده هاشو ول ...

ممنونم گلم دعات خیلی دلگرمم کرد انشالله هرچی از خدابخوای بهت بده

خیریه ها بدسرپرستم قبول میکنن

کسیو نمیشناسم دلم نمیخواد اینجورجاهابرم دلم میخواد خودم کار کنم فقط برام دعا کنید میگن دعای غریبه گیراست

کسیو نمیشناسم دلم نمیخواد اینجورجاهابرم دلم میخواد خودم کار کنم فقط برام دعا کنید میگن دعای غریبه گی ...

عزیزم تایپیکات رو خوندم واقعا ماشاالله به شما شیرزن . که دلت میخواد کار پیدا کنی.و دستت جلو کسی دراز نباشه. چون من کسی رو میشناسم با اینکه شوهرش هم کار می‌کنه ولی تو جایی از زندگی گیر میکنن حاضره دستش رو جلوی کسی بگیره ولی کار نکنه یا حتی قرض نکنه. به خاطر این روحیه ات برات دعا میکنم حتما کار خوب گیرت بیاد