2777
2789
عنوان

آسترولوژی ماهر معرفی کنید

122 بازدید | 12 پست

سلام دوستان

نیاز دارم یه فرد ماهر برام چارت خوانی انجام بده. اگر کسی میشناسید ممنون میشم معرفی کنید.

چارت سال ۱۴۰۶ به بعدم رو میخوام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم درگیرش بود عاقبت نداره بنظرم

میشه بیشتر برام توضیح بدی؟

اگر نیازه درخواست دوستی بدم.

چون من خیلی به این چیزا اعتقاد نداشتم. آدم منطقی هستم و خیلی با خودم فکر میکنم و از بقیه مشورت میگیرم.

منتها الان به یه موردی خوردم که دیگه فکرم قد نمی‌ده.

واسه همین تازگی دارم میرم سمت این چیزا که شاید یه جوابی پیدا کنم و به روان خودم یه آرامشی بدم

اگر بیشتر برام توضیح بدی ممنون میشم. اینکه دوستتون چی میخواست و در نهایت دستگیرش شد یا نه

نه نکن صبور وآروم باش خدا بهت جواب سوالت رو میده معنویتت رو تقویت کن

آدم مذهبی هستم

خیلی به خدا و توسل اعتقاد دارم

ولی دیگه موضوع خیلی داره برام فرسایشی میشه 

دو ساله ادامه داره

نه نکن صبور وآروم باش خدا بهت جواب سوالت رو میده معنویتت رو تقویت کن

از یه آسترولوژیست پرسیدم و خیلی شرایط رو درست گفت 

منتها تا سال ۴۰۶. و گفت باقی ش مبهمه و نمیتونه بگه.

چیزایی که گفت طبق اطلاعات خودم هم درست بود ولی دقیقا مشکل منم بعد اون زمان هست 

از یه آسترولوژیست پرسیدم و خیلی شرایط رو درست گفت منتها تا سال ۴۰۶. و گفت باقی ش مبهمه و نمیتونه بگه ...

اسی حس میکنم مشکلت عشقی و ... باشه. اگه اینطور رها کن و برو مشاور خوب (تاکید میکنم مشاور خوب) مشورت کن و طبق نظر اون عمل کن و قرآن بخون و به ائمه توسل کن و ارتباطت با خدا بهتر کن و بخواه هر چی صلاحت پیش بیاد. من که ندیدم استرولوژ واقعا خیلی خوب. اون خوبا گویا چارت تفسیر نمیکنن معتقدند کارما داره.