2777
2789
عنوان

با موفق شدن تون پشیمون شون کنید

81 بازدید | 5 پست

دخترا اگه اوضاع بر وفق مراد تون نشد و نرسیدین به کسی که می‌خواستین 

برای رشد تون وقت بذارین درس بخونید برید یه رشته ورزشی مدال بیارین و چشم هر قوم و فامیلی که بد خواه و حسودتونه دربیارید البته 

هدف رضای خدا رو داشته باشید 

اما بی جواب ندارید حرف قوم فامیل 

رد کردن های دیگران

شما خودتونید و سرنوشت خودتون باید بسازیدش و ده برابر یه پسر دلسوز خودتون باشین 

تکیه به کسی نکنین چون هیچکسی دائمی نمیتونه پشتتون باشه

اللهم لك الحمد کما ینبغی لجلال وجهك و عظیم سلطانك اللهم لك الحمد دائما و أبدا اللهم اغفر خطایانا و انصر مجاهدیننا فی ارضك المقدسة أرض الانبیاء و المرسلین فلسطین ⁦♥️⁩ ربنا یا رب العباد انصرنا فی کل امورنا آمین اشف مرضانا و مرضی المسلمین آمین اللهم اضرب الظالمین بالظالمین و أخرجنا من بینهم سالمین آمین

درود برشما.

سپاس یزدان دختری ایرانی ام/از نژاد و تیره ساسانی ام/به کوروش به ارش به جمشید قسم/به نقش و نگار تخت جمشید قسم/یگانه پرستم اهورایی ام/زِ بد گونه های جهان عاری ام/به کردار و پندار نیکو منم/شاه ایران دختر کوروش منم                    پاینده ایران✌🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جوری اسم در کنید یه سر و گردن بالاتر از همه 

و هر کسی بوده شخص مقابل تون 

با کسی ده برابر از اون بهتر ازدواج کنید 

به جز دعا و راز و نیاز تو اجتماع مثل یه

جواهر بدرخشید نه از آشپزی و خونه داری کم بیارید 

نه از درس و ورزش و کار 

اخلاق و سکنات تون رو بسنجید و خوب برخورد کنید اون وقت این مردمن که می افتند دنبال شما 

و هر شخصی خوب می‌دونه کسی رو از دست داده که تا آخر عمرش بابتش پشیمانی میکشه

اللهم لك الحمد کما ینبغی لجلال وجهك و عظیم سلطانك اللهم لك الحمد دائما و أبدا اللهم اغفر خطایانا و انصر مجاهدیننا فی ارضك المقدسة أرض الانبیاء و المرسلین فلسطین ⁦♥️⁩ ربنا یا رب العباد انصرنا فی کل امورنا آمین اشف مرضانا و مرضی المسلمین آمین اللهم اضرب الظالمین بالظالمین و أخرجنا من بینهم سالمین آمین
جوری اسم در کنید یه سر و گردن بالاتر از همه و هر کسی بوده شخص مقابل تون با کسی ده برابر از اون بهتر ...

من چیکارکنم که یه بچه دارم وگیرشوهری افتادم که دست بزن داره میخام آزمون وکالت بدم البته پارسال دادم لب مرز رد شدم آلان زور میزنم تابخونم ولی مگرمیشه؟مخالفه روحمو نابودکرده

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40