2777
2789
عنوان

ممنون که برای خواهرم دعا کردید 😍❤

206 بازدید | 16 پست

چندین روز بود داشتیم دق میکردیممم مشکوک بود تومور مغزی... 

کلی گفتم دعا کنید گفتید ایشالا بیای اینجا خبر خوش بدی 

علائمش همش بخاطر میگرن شدید بود🥹🥹و خدا رو شکر سالمهههههه همه چی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم مستقیم از خود خداوند کمک بخواه و به خود خداوند متوسل شو خداوند از رگ گردن بهت نزدیکتره صداش بزن و باهاش حرف بزن

آیه ۱۸۶ بقره میگه بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را 

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید چون فهم معنای قرآن اعجاز ایجاد میکنه و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر استغفار الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه

گلم میشه علایم تومور بهم بگی اخه بابایه منم مشکوک به ضایعه مغزیه 😔۲۰روز شب و روز نداریم 

تا به حال به کلمات وارونه دقت کرده اید؟"گنج"،"جنگ"میشود"درمان"،"نامرد"است و "کاخ"،"خاک"میشود ولی "دزد"همان"دزد"است"درد"همان"درد"است و "گرگ"همان"گرگ" آری نمیدانم چرا"من"،"نم"زده است و "یار"،"رای"عوض کرده است"راه"،گویی"هار"شده و "روز"به "زور"میگذرد "آشنا"راجز در"انشا" نمیبینی وچه "سرد"است این"درس"زندگی اینجاست که"مرگ"برایم خانه ای "گرم"میشود چرا که "درد"همان"درد"است یا صاحب الزمان دلم "آرامش"وارونه میخواد یعنی دلم "شما را" میخواهد.

گلم میشه علایم تومور بهم بگی اخه بابایه منم مشکوک به ضایعه مغزیه 😔۲۰روز شب و روز نداریم

دو بینی انحراف چشم سردرد سرگیجه تعادل نداشتن و چیزای دیگع

انشالله که چیزی نیست... ام ار ای ندادن یا اسکن؟ 

منم دعا کنید تروخدا امشب اون خبر خوش بهم برسه

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. الان برای ساختن اون آینده به خودت بیشتر فکر کن.

عزیزان واسه منم دعا کن

هم نتیجه ی کنکورم خوب باشه

هم امشبو بابام بهم گیر نده

و ازم چیزی نپرسه

محتاجم شدیدا به دعا

و اضطرتب خیلی زیادی دارم

هر کی دید واسم دعا کنه لطفا💚🙏🙏🙏🙏🙏🙏

حلال کن اسی

کاربری دست دو نفره.