2777
2789

من یادمه دقیقا

یه عصر پاییزی بود،یه چرت ظهرانه زده بودم و من معمولا بعد چرت ظهر مثل هاپو میشم و خیلی بی حوصله میشم

خلاصه که یه ضد آفتاب و رژ زده بودم فقط و لباسمم یه شومیز کتان یاسی بود با یه شلوار جین سورمه ای تیره

و کتونی سفید ساده و شالمم مشکی

و در بی حوصله ترین حالت ممکن لباسامو انتخاب کردم و از خونه رفتم بیرون،غافل از اینکه قراره چه بلایی سرم بیاد :)

از اون موقع ۳ سال گذشته،باورم نمیشه،حسم بهش مثل روز اوله

هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/

من با بد ترین تیپ ممکن بود

روز ولنتاین بود از شانسم داشت بارون میومد لباس فرم سورمه ای تنم بود با یه کت چارخونه و بدون هیچ آرایشی 

خیلی یهویی دیدمش

یه صلوات میفرستید عشقمون 2 طرفه بشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مانتو ابی نفتی شال مشکی شلوار لی کتونی مشکی.

اتفاقا غروب زمستون بود یا پاییز ولی یادمه هوازود تاریک میشد

کاش یه روز بفهمم من نمیتونستم ،یاواقعا نمیشد.زنی خسته در دل تاریک شب به غم هایش به سرنوشتش به رنج هایش نگاهی کرد صبح موهای برفیش را محکم تر بست! متن دوم برای خودمه

من با بد ترین تیپ ممکن بودروز ولنتاین بود از شانسم داشت بارون میومد لباس فرم سورمه ای تنم بود با یه ...

شما دوستش داری اون آقا دوستت نداره؟

با صلوات میخوای دلشو به دست بیاری؟☹

سپاس یزدان دختری ایرانی ام/از نژاد و تیره ساسانی ام/به کوروش به ارش به جمشید قسم/به نقش و نگار تخت جمشید قسم/یگانه پرستم اهورایی ام/زِ بد گونه های جهان عاری ام/به کردار و پندار نیکو منم/شاه ایران دختر کوروش منم                    پاینده ایران✌🏻

دامن پلیسه قرمز و بلوز قرمز .... 

خیلی دوست داشت این دو تا لباسام .....

اگه ی کم ناراحت بود میرفتم باز میپوشیدمش ... میخندید ازته دل

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

16 سال گذشته اون تیشرت سفید و ابی منم لباس فرم سرکار، جناب گرمتون نیست ماشین همراهتونه میخایین مسافتی تا....... برین؟ نه ماشین ندارم،  اوه چ بد موفق باشین 

دو ساعت بعد دوباره اومد و ادامه ماجرا 

الان اون رو تخت داره زار میزنه منم تو گوشی خسته شدم از زندگی ولی یاداوری اون روزام خونه توی رگامه

من مانتو آبی کاربنیشلوار مشکیمقنعه مشکی با قیافه داغون 😂۲ سال و نیم میگذره

مث دوران مدرسه حتما😂

سپاس یزدان دختری ایرانی ام/از نژاد و تیره ساسانی ام/به کوروش به ارش به جمشید قسم/به نقش و نگار تخت جمشید قسم/یگانه پرستم اهورایی ام/زِ بد گونه های جهان عاری ام/به کردار و پندار نیکو منم/شاه ایران دختر کوروش منم                    پاینده ایران✌🏻

اولین بار که دیدمش از بیمارستان اومده بودم خسته 

مقنعه و کاپشن مشکی و شلوار مشکی و کفش سفید 

با کوله و چند تا کتاب تو دستم 

البته منو ندید پس تیپم خیلیم مهم نبوده اون روز😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بی حس نیچرا مگه صلوات چشه؟

کاری به صلوات ندارم.کلا میگم کسی که نمیخوادت ولش کنی بره بهتره سنگین ترین طلسم ها رو هم بگیری به ضرر خودته☹

کاری به صلوات ندارم.کلا میگم کسی که نمیخوادت ولش کنی بره بهتره سنگین ترین طلسم ها رو هم بگیری به ضرر ...

عزیزم ببخشید رک میگم

ولی چقد وایبت منفیه

چرا همش از ایموجیه غم استفاده میکنی

انسان با امید زنده اس