2777
2789
عنوان

میترسم خیانت کنه

180 بازدید | 24 پست

حدود ۵ ماهه بادوست پسرم آشنا شدیم و ماه دیگ قراره نامزد کنیم . من ۲۶ اون ۳۰ سالشه . اونروز رفتیم بیرون عکس یه دختر تو گوشیش دیدم. عکس تمام قد دختر با نیم تنه و ساپورت. بعد فوری هول شد عکس رو رد کرد ولی من نفهمیدم اصلا خودش اسکرین شات گرفته یا دختری براش فرستاده 

بعد ب روی خودم نیاوردم اون لحظه ولی فهمید من دیدم . منم گفتم الان بگم اون چیه اینا رابطمون خراب میشه . آخه خیلی زیاد همو دوست داریم و تا حالا یه بارم چیزی ندیدم ازش. به نظرتون چکار کنم؟ این شک رو دنبالش بگیرم ببینم چ ب چیه یا ن

میگم نگه تو شکاکی اینا و بهم بخوره 

از یه طرفم میگم اگر کسی براش فرستاده چی باز اسکرین شات باشه ی چیزی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی حسم میگه دنبال پاک کردنصورت مسئله ای ن جواب چرا چون چه اسکرین باشه چه کسی براش فرستاده باشه هردوموردش برای تویی ک اول راهی باش زنگ خطره پس بهتره رو رفتار و عقایدش بیشتر تمرکز کنی از کوچک ترین چیزها نگذر نترس برای از دست دادنش چون فردا قراره بحث یه عمر و باهاش باز کنی کسی که ضربه میخوره تو میشی ن اون 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

اشتباه کردی همون روز آروم باهاش حرف میزدی ازش میپرسیدی اینکه هول شده آدم تو شک میوفته

من خودم کمی شوکه شدم نمیدونستم چی بگم بعد دوست نداشتم اون حس امنیتی ازش میگرفتم ببرم زیر سوال ولی الان یه مدته ذهنم درگیره 

میدونی حسم میگه دنبال پاک کردنصورت مسئله ای ن جواب چرا چون چه اسکرین باشه چه کسی براش فرستاده باشه ه ...

میدونم چی میگی 

الان به نظرت چکار کنم چطور مطرحش کنم؟

من خودم کمی شوکه شدم نمیدونستم چی بگم بعد دوست نداشتم اون حس امنیتی ازش میگرفتم ببرم زیر سوال ولی ال ...

بنظرم مراقب رفتارش باش 

اون لحظه خودش چیزی نگفت گالری گوشی شو دیدی ؟

از ترس اینکه رابطت ب هم نخوره مشکلات رو بازگو نمیکنی؟ چ جالب نشنیده بودم، اما اگه هیییییچ نشونه دیگ ...

میدونی ما ۴ سال همو دوست داشتیم الان بعد این مدت بهم رسیدیم و خیلی دوسش دارم برای همین میخوام با احتیاط رفتار کنم.  من چیز دیگه ای ازش ندیدم نظرت اینه سر یه عکس چیزی نگم؟

بنظرم مراقب رفتارش باش اون لحظه خودش چیزی نگفت گالری گوشی شو دیدی ؟

نه همیشه گالریش اینا نشونم میده و باهم عکسا می‌بینیم نمیدونم یهو اون چطور بود بعد ردش کردو ترسید ک من دیده باشم ناراحت بشم مشخص بود ازش . من دیوانه هم برای اون ناراحت نشه هیچ نگفتم