2777
2789
عنوان

عزیزانم مشکلتون و بنویسین تا کمکتون کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 24 پست
یکی چند روز پیش گفت مشاورمو فلان تا گفتم مدرک غیبش زد

وایی امضات😂😂😂

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایی امضات😂😂😂

🥺😂💔🤷🏻‍♀️

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

اگه میبینی میتونی کمک کنی حتما اینکارو انجام بده

🥲❤

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

اضطراب اجتماعی شدید دارم از فعالیت داخل جمع مخصوصا غذا خوردن با بقیه میترسم

باید ببینی دلیلش چیه 

شاید قبلا اشتباهی کردی باید بدونی که همه اشتباه می کنن  چند بار برو بیرون دقت کن ببین مردم چقدر  اشتباه دارن 

تو خونه تمرین کن خوب و درست غذا خوردن و یعنی به خودت این اطمینان و بده که بلدی و اشتباه نمی کنی 

اضطراب اجتماعی راهش اسنه با ترست مواجه شی و خودت و در اون شرایط قرار بدی از کم شروع کن 

اولش تو جمعا شرکت کن نظرات کوتاهی بده و بیشتر گوش ک تا یاد بگیری چطور با جمع ارتباط موثری داشته باشی بعد آروم آروم  جملات و سطح حرفات و ارتقا بده 

و لزومی ندارهه پیش کسی که وایپ بدی ازش می گیری بشینی و حرف بزنی 

با خودت  منطقی حرف بزن بگو اگه بد ترین اتفاقات بیوفته باز بهتر از اینه عقب بکشم و هیچ کاری نکنم 

باید ببینی دلیلش چیه شاید قبلا اشتباهی کردی باید بدونی که همه اشتباه می کنن چند بار برو بیرون دقت ک ...

مشکل من درست غذا خوردن نیست 

هرجا میرم از بس زیاد بهم تعارف میکنن اینو بخور اونو بخور . چرا برنج نمیکشی تعارف میکنی ؟ از بس میپرسن من استرسم منفجر میشه دیگه غذا از گلوم پایین نمیره انگار یه چیزی گذاشتن داخل گلوم راهش بسته میشه 

یه مشکل دیگه هم دارم وقتی استرس بگیرم حالت تهوع میگیرم میترسم بالا بیارم خونه مردم کثیف کنم . همین میشه که دیگه تا آخر مهمونی یه چایی هم نمیخورم . همه مسخره ام میکنن میگن سوگند همیشه روزه است 

روانپزشکم هم رفتم ۱ سال قرص میخوردم ولی گفت باید برم پیش مشاور چون پول نداشتم دیگه نرفتم نمیدونم چکار کنم

لایک نکن عزیزم 🥲
🥺😂💔🤷🏻‍♀️

یچیز راجع به مشکل مالیت 

یه پیشنهاد 

الان کسب و کارایی سود می‌برن که بتونن ایده های خلاقانه تری بدن برو ببین تو جایی که زندگی میکنی یا هستی  به چه چیزایی نیازه 

یعنی ظرفیت شناسی کن  مثلا اینا ایده های پر درآمدین که یه نفر می تونه تو خونه انجامش بده درست کردن سس برای فست فودیا 

فروش غذای خانگی 

نگفتم مدرکی دارم گفتم تا حد توان کمک می کنم

تا زمانی که آموزش ندیدی سواد و مدرک نداشتی راجع به این مسائل مشاوره نده چون حتی مشاور های حرفه ای هم گاهی به اشتباه میندازن ادمو 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

مشکل من درست غذا خوردن نیست هرجا میرم از بس زیاد بهم تعارف میکنن اینو بخور اونو بخور . چرا برنج نمیک ...

تو مشکلی نداری فقط  قاطع نیستی و بلد نیستی از خودت دفاع کنی 

نیازی به خوردن قرص نداری باید رو خودت کار کنی 

تو باید مشکلت و بت بقیه درمیون بذاری یعنی بگ که آره وقتی شما زیاد تعارف می کنین من حالم بد میشه و دیگه نمی اونم ادامه بدن 

یا بگو غذا به حد کافی هیت بخوام می کشم 

من روزه نیستم به اندازه غذام و می خورم 

نیازی به تعارفتون نیست بخوام می کشم