2777
2789
عنوان

دعوای شوهرم و مادرش

444 بازدید | 22 پست

سلام 

من سه ماهه ازدواج کردم رفتار شوهرم با افراد نزدیکش خیلی بده اما با افراد غریبه عالیه

تو نامزدی فکر میکردم تنها مشکلش با من و دایم منو مقصر میدونست منم فکر میکردم که طبیعیه و شناخت نداریم از هم و در حد اختلاف سلیقه اس.

از وقتی عروسی کردم چند بار باهام درگیری شدید داشته سر مسایل خیلی پیش پا افتاده حتی کتکم زد.

اینم بگم من از شهر خودم دورم و میشه گفت اونجا کسیو ندارم.

حالا اومدیم شهرمون و خونه مادر شوهرم بودیم رفتار شوهرم و لحن صحبتش با خانواده اش خیلی بد بود امروزم سر اینکه به من گفت برو حموم و مادر شوهرم چون داشتیم بیرون می‌رفتیم گفت دیره الان نرو دعوای شدید کرد و نزدیک بود با برادرش درگیر بشه میخواستم جلوشو بگیرم با پشت دست چنان منو زد ک دماغم خون اومد 

راستش همش به فکر اینم که جدا شم اما از اون ور خانوادم ناراضی بودن و مطمعنم انقد سرکوفت میزنن که دیوونه شم 

نمیدونم چیکار کنم شوهرم دوسم داره اما عصبانیتش وحشتناک ممکنه اون لحظه قتل کنه کل خونه رو بهم ریخت در اتاق و شکست و گلدون پرت کرد و منو با همون دماغ خون آلود گذاشت رفت 

من الان خونه مادر شوهرم نمیدونم چی کار کنم به نظرتون برم خونه پدرم؟

اقدام کنم برای جدایی نمیدونم گیج شدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ی ترازو فرض کن تو ذهنت

خوبیاش باشه ی کفه ترازو بدی هاش باشه ی طرف دیگ ببین کدون طرف سنگین تره....

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔