2777
2789
عنوان

سقط کمک لطفا

78 بازدید | 11 پست

دوستان من ۲۲ سالمه سه تا بچه دارم ۵ ساله و ۲ ساله و یک ساله بی بی چک زدم مثبت شده قرص سایتوتک خریدم ۵ عدد دارم ۴ هفتم چطور مصرف کنم ک جواب بگیرم لطفا کمک کنید شرایطم سخته بخدا ن خواب دارم ن خوراک  وضع مالی مون زیاد اوکی نیست لطفا لطفا کم کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیست و دو ساله و دهه هشتادی مادر سه فرزنده چهارمی رو هم بارداره وضع مالی هم طبق معمول ضعیف خدایا بسه ...

لطفا اگر اطلاعاتی داری کمک کن 

شوهرم اسنپه 

در حد خورد و خوراک داریم دخترم امسال باید بر پیش موندم پول پیش چطور بدم  پسرم هنوز پوشک استفاده میکنه  واقعا سختمه بازم بخام بیارم

گلم نمیدونی چند ت کافیمه من ۵ تا دارم

والا من۳سال پیش تحت نظر ماما سقط کردم ۸تا برام داد چون مصمم بودم ک میخام کامل سقط بشه و بقایا نمونه،ولی فک کنم۵تا کافی باشه

یقین دارم که بهترین روزا میان  
والا من۳سال پیش تحت نظر ماما سقط کردم ۸تا برام داد چون مصمم بودم ک میخام کامل سقط بشه و بقایا نمونه، ...

ممنون ک راهنمایی کردی خدا خیرت بده

بخدا بخام چهارمی رو بیارم ظلمه در حق خودم و خودش 

من اون سه تا رو اوردم با خانواده شوهرم بودیم خرجشون پدرشوهرم میداد دیگ ما قطع رابطه کردیم و خونه جدا گرفتیم واقعا سخته کنترل کردن ۴ تا بچه با این همه گرونی 

ممنون ک راهنمایی کردی خدا خیرت بدهبخدا بخام چهارمی رو بیارم ظلمه در حق خودم و خودش من اون سه تا رو ا ...

وقتی شرایطش نباشه آدم مجبوره،خودمم اونموقع ۲تا زیر۳سال داشتم سنم هم ۲۲بود سختم بود

یقین دارم که بهترین روزا میان