2777
2789
عنوان

برای زبان هفتم باید قبلش بچه ها حروف و بلد باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 34 پست

حتما تو این ۱۵ روز بفرستش کلاس یا معلم خصوصی بگیر الان همه بچه ها فول بلدن بچه اعتماد بنفسش میاد پایین و نمیتونه رقابت کنه واقعا تو این عصر زبان یه مهارت اساسیه از اول مهر هم بفرستش کلاس موسسات

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداش من زبانش صفر بود رفت هفتم مدرسشم تازه تیزهوشان بود ولی خیلی عقب بود از بچه های کلاسشون

معلم خصوصی گرفت تا تونست خودشو به بچه ها برسونه

مدرسه هیچی یاد نمیدن چه غیردولتی چه دولتی

تا مدرسه ها خیلی نمونده چند جلسه معلم خصوصی بگیر براش وگرنه مدرسه هیچی یاد بچه ها نمیده در حدی که بهشون میگه اینا الفبای انگلیسیه و تمام!بره پایه های بالاتر گیرشه

طبق برنامه کتاب یاد میدن الان یادم نمیاد از جلسه اول یاد دادن یا نهولی کتاب مدرسه جوری در نظر گرفته ...

مرسی عزیزم ،خیالم راحت شد

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

عزیزم والله من کلاس زبان نرفتم ولی نمرم اکثرا 20هست

امسال اگه نهایی زبان دوازدهم رو میدیدی بلافاصله میرفتی کلاس زبان در حد آیلتس ۷ و ۸ باید بلد باشی

بستگی به مدرسش داره

من تیزهوشان هفتم اصلا حروف و صدا هارو کار نکردیم مستقیم رغتیم سراغ درس ها ولی خب مدارس عادی اینطوری نیست

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

عزیزم من الان یازدهمم و زبان ترم اولم شد20 یعنی هفتم و هشتم و نهممم 20بود عزیزم اگه نسبت بهم گارد نم ...

ویدئوی درساش تو نت هست 

مثل گام به گام ولی یه معلم توضیح میده

اتفاقا کمک میکنه بیشتر درس و بفهمه

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

از مهر میفرستمشتابستون پیش خودم نبود وگرنه قصدشو داشتم

ب نظرم تا مهر معلم خصوصی بگیر هفته ای سه جلسه کار کنه خیلی جلو میفته

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

ویدئوی درساش تو نت هست مثل گام به گام ولی یه معلم توضیح میدهاتفاقا کمک میکنه بیشتر درس و بفهمه

بله نوع یادگیری هرکسی فرق می‌کنه من این روش به دختره فامیل هم گفتم اونم قراره بره هفتم 

آره می‌دونم خیلی سخت بوده ولی داداشم و پسر داییم هردو 17شدن

۱۷ تراز عالی نمیده من ۱۹.۵ شدم و ۷ سال کلاس زبان میرفتم...واقعا سخت بود

معلومه پر تلاش هستی آفرین عالی بخون