2789

همش اشکام‌میریزه طاقت دوریشو ندارم 😭😭😭قراره هر هفته پنجشنبه غروب بیاد جمعه شب بره ولی بازم دلم اروم نمیگیره😭😭

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دست راستت رو سر من 😁

نگووو دلم گرفته با این ک عین خروس جنگی میپریم ب هم ولی دلم نمیخواد دور باشم ازش😭

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

عزیز شکر خدا که مشغوله 

اولای زندگی سختیای خودشو داره به مرور بهتر میشه 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

حتما اوایل ازدواجتونه؟

ن س ساله عروسی کردم

خب تو هم برو همون شهر

نمیشه😭

وا 

ببخشید خیلی دلم میخواد بگم لوس بازی ممنوع 

ولی میترسم بگم ناراحت بشوید

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
عزیز شکر خدا که مشغوله اولای زندگی سختیای خودشو داره به مرور بهتر میشه

خانواده شوهرم خیلی عوضین خدا لعنتشون کنه از خداشونه منو تنها بزاره بره شهر دیه تو باسن مادرشوهرم عروسیه الان😭😭😭

وا ببخشید خیلی دلم میخواد بگم لوس بازی ممنوع ولی میترسم بگم ناراحت بشوید

لوس نیستم عزیزم تا پدرم بود غمی نداشتم ولی الان واقعا احساس بدبختی میکنم