2777
2789

سلام دوستان، من موعدم ۳۱ بود چند روز صبر کردم وقتی پریود نشدم رفتم بتا دادم مثبت بود، ولی دیشب یهو خونریزی افتادم و صبحم لخته های خونی ازم دفع شد که دیگه مطمئن شدم سقط کردم، خیلی ناراحتم از دیشب داره واسم صد سال میگذره تا فردا شه برم دکتر ببینم علت چی بوده، بنظرتون دکتر علتشو به وضوح تشخیص میده یا نه؟ هزار فکر و خیال دارم میکنم😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه جا خوندم سقط زیر 3 ماه بدلیل قوی و خوب نبودن اسپرمه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
من یه جا خوندم سقط زیر 3 ماه بدلیل قوی و خوب نبودن اسپرمه

همسرم ازمایش داده اوکی بوده فقط یه کوچولو تحرکش کم بوده که دکتر گفت چون مقدار اسپرمش بالاست اینو جبران میکنه جای نگرانی نیس اصلا

علتش همون تحرک کم هم میتونه باشه ب شوهرت قرص ویتامین eبده بخوره ی ماه

این دکترا چرا چکاپ میریم چیزی تجویز نمیکنن اخه، الان من نگاه کردم ضخامت اندومترم ۴/۵ بوده سرچ کردم دیدم نازکه انگار، اینم میتونه علتش باشه؟ درحالیکه من خیلی چکاپ رفتم ولی گفتن سالمی هیچی نمیگفتن