2777
2789
عنوان

خطاب به کسانی که بچه ندارن

1188 بازدید | 69 پست

من ۳۸ سالمه بچه ندارم

خیلی خوشحالم

شب ها راحت میخوابم و دوستانم ارزوی یک شب راحت دارن

شاغلم و به شوهر و فامیل شوهر هیییچ وابستگی ندارم 

ورزش میکنم و مثل سی سالگیم جوون و قوی هستم

اوقات فراقتم رو با نقاشی و چیزهایی که خیلی دوست دارم پر میکنم و مجبور نیستم جوونیم رو به پای بچم بسوزونم 

آرامش دارم، شخصیتم قویه، هیچ کس جرات نمیکنه بهم بگه بالای چشمت ابروئه 

و اینها همش دسترنج صبر و پایداری خودمه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

افرین به دسترنجت

ولی هیچ کدوم از اینا که گفتی منافاتی با بچه داری نداره 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

منم دوست ندارم تا ۳۵ سالگی بچه دار شم اون موقع هم فقط یه دختر می‌خوام 

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

با اینهمه قربون بچم برم من،ثمره ی عشق و زندگیمه،تا قبل مادر شدنم خوشی و دلخوشی رو خیلی سطحی شناخته بودم😚

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

حس کردم دلتون بچه میخواد

انشالله بزودی دامنتون سبز بشه 

منم بچه دار نشدم یه مدت خودمو با اینا سرگرم کردم و خودمو دلداری دادم ولی دیگه حقیقت رو پذیرفتم 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

و منی که ۳تاشو دارم...شب راحت نمیخوابم مدام درحال جمع و جور کردن خونه ام همش درحال آشپزی و سرو صدا و ....

ولی هیچ حسی قشنگتر از حس مادر بودن نیستتتتت

هیچ عشقی بلاتراز عشق مادر به فرزند نیستتتت

باهمه سختی ها ولی بی ارزش نیست عمرم...زندگیم هدف دارع به خاطر وجود بچه هام

تویی زیباترینم