2777
2789

سلام خانوما من تا حالا موهام رنگ نشده و قهوه ای تیره هست.مو سفید هم ندارم.میخوام خودم رنگ کنم.میخوام یکم از این قیافه دربیام🤣دوست دارم یه رنگ روشن بدون قرمزی داشته باشم.

بنظرتون چه رنگی بذارم؟دکلره نمیذارم اما میتونم سه صفر بذارم.حتما حتما بدون قرمزی میخوام

خواهشاً اگر میشه راهنمایی کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیافم شبیه لولوه میخوام یکم تغییر کنم🤣

😂 این چه حرفیه عزیزم. 

من رنگ موهای مامانمو خودم میگیرم برو لوازم ارایشی دفتر مو برات میاره رنگشو انتخاب کن. 

یا بگو رو این رنگ مو میخوام بزنم و این رنگی میخوام راهنماییت میکنن

سه صفر بزنی موهات قرمزی میشه یه رنگ خاکستری یا زیتونی یا بژ یا شنی اینجوری بزن ترکیبی هم میتونی بزنی واریاسیون قاطیش کن که قرمزی نداشته باشه

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
از روی ۳صفر رنگ دیگه میذارمباز قرمز میشه؟

رنگ به مرور پاک میشه سه صفر معلوم میشه اما اگه هم سه صفر زدی روش رنگ زیتونی بزن که قرمزیشو بگیره یه رنگ قشنگی میشه

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
از صمیم قلبم ازت خواهش میکنم هیچوقت رنگ ومش نزار که دشمن موهست به محض تغییر رنگ مشیمون میشی موهات اس ...

میدونم.اما شوهرم هی غر غر می‌کنه.هی میگه چرا رنگ نمیکنی دیگه خستم کردن از بس گفته.من موهای خودمو خیلی دوست دارم آخه نه سفید شده نه مشکلی داره رنگ کنم

اما دیگه تصمیم گرفتم کوتاه بیام

میدونم.اما شوهرم هی غر غر می‌کنه.هی میگه چرا رنگ نمیکنی دیگه خستم کردن از بس گفته.من موهای خودمو خیل ...

پس یک روز دنبال شامپو ودارویی خواهی گشت که انها را ترمیم یا پر پشت کنی 

دوستم سبزه روشنهدوست دارم رو ۳صفر دودی زیتونی بزنمبنظرت خوب میشه؟

اره خوبه

اگه نمیخوای موهات خیلی روشن شه رنگ موهاتو فندوقی یا نسکافه ای کن.

یا همون زیتونی بزار چون دکلره نداره روشن نمیشه ولی رنگش قشنگ میشه داخل رنگتم یه خورده واریاسیون ضد قرمزی بریز دیگه قرمز نمیشه.

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂