به من میگه برو ببین این لاکها چه معنی میده رنگش والا من جز باربی گرل معنی دیگه نمیفهمم. میخواست من بزنه. منم والا صدام بالا نبردم منطقی بین جیغ و داد هاشون گفتم ۲۳ سالم، نمیخوام برای شماها زندگی کنم.
فقط کاش برم هیچ وقت نبینمشون فقط تلفنی/ دوری و دوستی بس که حالم بد میکنن.
صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همهی ما شبیه یکدیگریم...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
واقعا ۲۳ سالم باورت میشه توی یک رابطه نبودم، اصلا با پسری حرف نزدم.اصلا پول برای خریدهام نمیدن ، ا ...
برو سرکار نصف روز خونه نیسی مستقلم میشی دستت تو جیب خودته
صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همهی ما شبیه یکدیگریم...
فقط ۵ ۶ سالم بود قشنگ یادمه چقدر بابام سر اینکه رفته بودم تو دریا لباسام بهم چسبیده بود و تا هتل باید پیاده میرفتیم بهم فحش داد، چقدر گریه کردم و از خودم خجالت میکشیدم تو اون سن. چقدر تو بچگی من اذیت کردن هنوز هم میکنن