2777
2789

لاک صورتی این رنگی زدم

به من می‌گه برو ببین این لاک‌ها چه معنی می‌ده رنگش والا من جز باربی گرل معنی دیگه نمی‌فهمم. می‌خواست من بزنه. منم والا صدام بالا نبردم منطقی بین جیغ و داد هاشون گفتم ۲۳ سالم، نمی‌خوام برای شماها‌ زندگی کنم.

فقط کاش برم هیچ وقت نبینمشون فقط تلفنی/ دوری و دوستی بس که حالم بد می‌کنن.

هی هم از موقعی که زدم میگه برو پاک کن حالم بد میشه.

خدایا چه غلطی کردم تت‌ ایران دنیا اومدم.

نمی‌شد تو یک کشور اروپایی آمریکایی دنیا می‌اومد

بع. خودش تو خونه جلو ما فیلم‌ها رو بدوم صحنه می‌بینه آدم روش نمی‌شه دو دقیقه بره تو هال ادعاش می‌شه

از یه سنی به بعد زندگی با خانواده داستااانه

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از یه سنی به بعد زندگی با خانواده داستااانه

واقعا 

۲۳ سالم باورت میشه توی یک رابطه نبودم، اصلا با پسری حرف نزدم.

اصلا پول برای خرید‌هام نمی‌دن ، اگه هم بدن با سرکوفت و منت. 

تازه خیر سر عمم غرب تهران می‌شینیم وضعمون خوبه

واقعا ۲۳ سالم باورت میشه توی یک رابطه نبودم، اصلا با پسری حرف نزدم.اصلا پول برای خرید‌هام نمی‌دن ، ا ...

برو سرکار نصف روز خونه نیسی مستقلم میشی دستت تو جیب خودته

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
بمنم گیر میدادن منم شروع کردم ب گیر دادن ب خودشون مثه خودش دیگه نگفتن ب خصوص مامانم

والا من آروم هم حرف می‌زنن انگ بی ادب بودن بهم می‌زنن مامانم شروع می‌کنه گریه کردن مگه من چیکار کردم همچین بچه‌های پلیدی دارم.

به خدا دیگه روان برام نمونده کم آوردم

والا من آروم هم حرف می‌زنن انگ بی ادب بودن بهم می‌زنن مامانم شروع می‌کنه گریه کردن مگه من چیکار کردم ...

بزار بگه شگرد ماماناست حرفاشو تحمل کن حرف خودتم بزن 

دختری با روح بنفش💜 

واایی دقیقا قضیه تومثل منه

گاهی می‌زنه به سرم بزنم خودم بکشم فقط راحت بشم.

از بچگیم اینا با من مشکل داشتن.

فقط ۵ ۶ سالم بود قشنگ یادمه چقدر بابام سر اینکه رفته بودم تو دریا لباسام بهم چسبیده بود و تا هتل باید پیاده می‌رفتیم بهم فحش داد، چقدر گریه کردم و از خودم خجالت می‌کشیدم تو اون سن‌. چقدر تو بچگی من اذیت کردن هنوز هم می‌کنن

گاهی می‌زنه به سرم بزنم خودم بکشم فقط راحت بشم.از بچگیم اینا با من مشکل داشتن.فقط ۵ ۶ سالم بود قشنگ ...

بخدابرامنم اینجوریه دقیقا...فقطط رومن فوکوس کردن ازبچگی خواهرام آزادن

...