2777
2789
عنوان

دوستان بیاین راهنمایی لطفا...

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا حوصله دعوا داریاااا ۰ از کاه کوه نساز۰ خانما مگه از این شوخیا نمیکنن با هم?

نه والا 😐😐 مگه شما ازاین شوخیا میکنین؟ 

بعدم اگه استخدام کنن بعد همش شوهر من با دختره تنها تو دفتر باشن همش باید بشینم حرص بخورم

شریکش مجرده؟

مادر آفریده شد تا جمعه ها کسی باشد دلش تنگمان شود، آفریده شد تا دل ببرد از ادمی و اگر نباشد جای خال اش زندگی را خالی کند از سکنه... آفریده شد تا دستهایش هر غذایی را خوشمزه، هر دردی را التیام، هر دعایی را مستجاب و هر زندگی را بخیر کند.... مادر زندگی در کنارت چقدر زیباست

خوب چی جواب میداد دو تا پسرن گفتن خندیدن آقایون از این شوخیا میکنن با هم 

به روش نیاری ها بفهمه خوندی ممکنه پاک کنه از این ببعد بخاطر آرامش شما و خودش بذار باهات دوست باشه اصلا بیاد برات تعریف کنه 

My way or 👉🏼 Highway 

اصلا خودت باهاش راحت باش بگو منشی چجوریه ؟ جلف نیست؟ چیکارا میکنه تو شرکت ؟یه وقت مخ شریکتو نزنه بدبختش کنه؟ 

مادر آفریده شد تا جمعه ها کسی باشد دلش تنگمان شود، آفریده شد تا دل ببرد از ادمی و اگر نباشد جای خال اش زندگی را خالی کند از سکنه... آفریده شد تا دستهایش هر غذایی را خوشمزه، هر دردی را التیام، هر دعایی را مستجاب و هر زندگی را بخیر کند.... مادر زندگی در کنارت چقدر زیباست

آخه اصلا چرا گفته خوشگل باشه؟ 

چون من میدونم کسی غیراز شوهر من قرار نیست ببیندش 

کارشون طوری نیست که کسی حضوری بیاد دفترشون لاقل میگفت خوش صدا 😩😩