2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب گرفتین ممنون میشم 🌹

من خودم یکبار رفتم بله جواب گرفتم 

خاله ی من بیماری پوستی داشت هرجا می‌رفت میگفتن خوب نمیشی فقط پیشگیری میشه دوسال تحت نظره خداروشکر درست شد 

تشخیص این خانوم حرف ندارم 

مشکلتون چی بود؟

ایشون متخصص زنان،پوست و مو و اطفاله 

تقریبا ۱۰سالی هست ک پزشک خانوادگیمونه 

تاحالا شکر خدا هر مشکل مرتبط داشتم درمانم کرون بسیار حاذق و باحوصله اس.حتی یه ربعم برای بیمار وقت میذاره 

من مشکل عفونت و کیست تخمدان داشتم تو دوره ی نوجوانی با دوره ی ۴ماهه درمان شدم از اون موقع خودش سالی دو بار چکاب میکنه بسیار مسئولیت پذیره.

بعد از کرونا هم ریزش موی خیلییی شدید داشتم انقد ک کف سرم دیده می‌شد از اردیبهشت تحت درمانشم موهام رشد کرده

دیگ کم کم داروهامو دارم قط میکنم 

برای مشکل پوستی هم چیز خاصی نداشتم فقط یه نوع اگزما دارم ک تو گرما پوستم یه تیکه اش پوست مرغی میشه ک گفت نیاز به دارو نداره فقط لباسای نخی باید بپوشم و اون قسمتو تا جای ممکن نذارم آفتاب بهش بخوره و گفت خیلی اهمیت ندم چون خیلیا نسبت به آفتاب اینجور واکنش نشون میده بدنشون