2777
2789
عنوان

برای شما خونه داشتن شوهر مهمه ⁉️

235 بازدید | 19 پست

کسایی که توی ۲-۱ سال اخیر ازدواج کردین لطفا بگید حتما باید طرف خونه و ماشین داشته باشه ؟

کی خونه خرید براتون ؟ ایا از پدر و مادرا هم کمک گرفتین؟

خونه مهمه. ماشینو میشه خرید

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر مهم نیست

ولی جنم و غیرت کار کردن و خونه گرفتن و اجاره دادن رو داشته باشه برام کافیه

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

کسی که دوسش دارم خونه نداشت اما من همه جوره میخواستمش چون خودش حس خوبی بهم میداد سنم هم کم نیست و اولین مردی که دیدم هم نیست 

ماشینش هم تیبا بود و حقوقش اندازه خودم بدون حمایت پدر و مادر 

برای من مهم نبود راستش

هرکس یه جوره

من اعتقاد داشتم که درکنار هم میتونیم همه چی داشته باشیم 

و خداروشکر هم شد

اولش نه خونه داشت ن ماشین

۶سال پیش پیکان خرید 

الانم پیکان رو دادیم کوئیک

و مستاجریم

زمین داریم کم کم درست میشه اونم

❤️❤️❤️🧿🧿🧿

سختی هم زیاد کشیدیم

ولی کسایی ک صبر بیشتری دارن خدا بیشترینش رو هم بهش میده❤️🥰🥰

اگه داشت که عالی بود

ولی همسر من هیچی نداشت فقط پس اندازش رو برام طلا خرید و یه مراسم جمع و جور گرفتیم

اره خونه ای که نشستیم از پدرم اجاره کردیم

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
اره😁

خب ببین  ازیه پسر ۲۷،۶ساله نمیشه زیاد انتطار داشت مخصوصا اینکه بعضیاشون بابای پولدار ندارن و فقط خودشونن و خودشون 

الان خیلییی ها یه عمری کار میکنن دیگه نمیتونن خونه یخرن سخته 

از نطر خود من اگه پسری بیاد خواستگاری ازش انتطار ندارم خونه داشته باشه ، چون واقعا سخته ، حالا چند سال اول مستاجرش رو تحمل میکنیم تا انشالله بعدش می‌خریم