بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
پسر من ۵ سالگی خوب شد عیب نداره تحمل کن خوب میشه. نذار بترسه یا سردش بشه
این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر)) تحریم اگر شبیه چاقوست تبعیض گلوله است و خنجر سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔) لعنت به جیبای اختلاسگر 🙂💔
بچه من این مشکل نداره ولی همه دکترها میگن پسرها دیر به تکامل میرسن و این مشکل محسوب نمیشه.اگه مطمئنی استرس نداره و تا دوساعت قبل از خواب بهش مایعات نمیدی و قبل از خواب دستشویی میره ، پس جای نگرانی نیست.درست میشه.
زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.
🍀این بیماری نشانه از سردبودن مجاری ادراری بالاخص بیضه ها است
🍀 جهت شب ادراری کودکان روغن مالی با روغن سیاهدانه زیر شکم هر صبح و شب تا کلیه ها و بادکش زیر شکم و کلیه ها یک شب درمیان توصیه میشود...
🌹در اوایل غروب خوردن مایعات و سردی ها رو پرهیز کنید
🌹 کندر زیر زبان نگه دارد و اطراف مثانه و بیضه بچه با روغن حیوانی یا کنجد چرب شود
🌻توصیه تکمیلی
🌺در تکمیل توصیه در خصوص شب ادراری کودگان تخم شاهی +کندر و سیاه دانه مساوی ,همه را غیر از سیاه دانه که نیمکوب کنید با دو برابر خودش عسل مخلوط کنید صبح و شب یک قاشق چایخوری به بیمار بدهید⭐️
❤️از دادن دوغ و ماست و گوجه و آب زیاد و دلستر و خیارپرهیز شود