2777
2789

رفتم داروخانه ضد آفتاب رنگی بخرم مسئول داروخانه راهنمایی کرد که ضدآفتاب بی رنگ برای پوست جوش دار بهتره و رنگی پوستمو بدتر میکنه ولی ضدآفتاب بی رنگ کاور نداره و منم برای روزمره میخوام جوری باشه که جوش و جای جوش ها کاور بشه پیشنهادی دارین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا رنگی هم باشه کاوری نداره که اونطورا 

ضرر هم داره تازه پوستو لک میکنه 

اگه جایی منو دیدید بگید جات اینجا نیس برو برا کنکورت بخون‌ به نظرم اهمیت ندین جوابم و ندین تا برم انگا تو سایت وجود ندارم😁

بی رنگ بهتره رنگی باعث لک صورت میشه

اینو هم زیاد خوندم راجبش ولی چجوری هم ضد آفتاب بی رنگ استفاده کنم هم جوش های صورتم کاور بشه؟ یکم نسبت به پوستم اعتماد به نفسم پایینه نمیتونم اینجوری برم بیرون🤦🏻‍♀️

راست میگه بی رنگ بهتره اما منم بخاطر جوش هام رنگی استفاده میکنم🤦‍♀️

خب چرا جوشاتو درمان نمیکنی گلم 

منم مشکل خودتو داشتم ناراحت نشی

بعد ازمایش و سونو فهمیدم پرولاکتینم بالاست 

با دارو درمان شدم و جوشام شکر خدا بهتر شد 

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️
اینو هم زیاد خوندم راجبش ولی چجوری هم ضد آفتاب بی رنگ استفاده کنم هم جوش های صورتم کاور بشه؟ یکم نسب ...

خب کانسیلر بزن 

اول ضد آفتاب بزن بعد رو لک ها ی مقدار کم کانسیلر بزن با پد پخشش کن 

اگه جایی منو دیدید بگید جات اینجا نیس برو برا کنکورت بخون‌ به نظرم اهمیت ندین جوابم و ندین تا برم انگا تو سایت وجود ندارم😁

منم دقیقا توی دوراهی موندموقتی رنگی استفاده میکنم حس خوبی ندارم

میتونی یه لایه بی رنگ بزنی یه لایه رنگی😂🤦‍♀️

من با این ک میدونم ضرر داره ولی با حس خوب ازش استفاده میکنم 

🖤🖤

صد افتاب رنگی نزن. من ی مدت میزدم خیلی پوستم کدر و خسته شده بود لک آورد بی رنگ بزن. واسه جوش هم ماسک ...

ماسک خونگی جواب نمیده واسم تنها راهی که واسه جوشام جواب داد راکوتان بود که ادامه ندادم چون خیلی عوارض داره🤦🏻‍♀️