2777
2789
عنوان

بعد5ماه خونه مادرشوهر رفتم محل سگ ندادن بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 1552 بازدید | 57 پست
با مشاور که صحبت کردم گفت برو بنظرم ببین رفتارشون چجوره و قاطع و محکم برو و نذار بی حرمتی بشه.دیشب ر ...

من کامل درکت میکنم چون تو این شرایط قرار داشتم بدون کوچکترین گناهی ،یا بحثی ،کلا از روز اول بی دلیل به من بی محلی کردن ،هنوز هم همینطوری رفتار میکنن ،

و خدایی که در این نزدیکیست...

اصلا بروی خودت نیار به شوهرت هم نمیخواد چیزی بگی هر کس هم چیزی گفت بگو نه قهر نیستم ولی دیگه نرو .اگه باز خواهر شوهرت زنگ زد اصلا انگار نه انگار که بهت برخورده گله نکن هیچی ، اینا نشون دادن که ادمی نیستن با حرف مشکلاتو حل کنن ،بی محلی کن اتفاقا اینجوری بیشتر آتیش میگیرن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رفتم خونشون و با همه توهینا که بهم کردن خواستم آشتی کنم و تموم بشه.ولی اونا شخصیت و بی فرهنگ بودن ...

خب تو بردی عزیزم 

منم زمستون که مریض بود رفتم 

براش اش گداشتم کلی کارشو کردم 

ولی جوری بی محلی میکرد که شوهرم داغ کرد 

دیگه نگفت برو خونه مادرم 

واز اون موقع ما اعصابمون راحته

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
خب تو بردی عزیزم منم زمستون که مریض بود رفتم براش اش گداشتم کلی کارشو کردم ولی جوری بی محلی میکرد که ...

دقیقاا.با اینکه ناراحتم و خیلی حس تحقیر پیدا کردم.احساس برد دارم چون شوهرم فهمید خانوادش چجورن 

اصلا بروی خودت نیار به شوهرت هم نمیخواد چیزی بگی هر کس هم چیزی گفت بگو نه قهر نیستم ولی دیگه نرو .اگ ...

من همینجوری برخورد میکنم 

انگار ن انگار چیزی شده 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
گفتی بهم محل نذاشتن عزیزم این یعنی خود تحقیری و توهین ب خودت عزت نفس داشته باش ک شما نیاری ب توجه او ...

آرره.راست میگی.

پیش مشاورم گفتم اگر رفتم دنبال التیام بودم الان اینجوری شد 

گفت تو خودت باید خودتو التیام بدی .نه اونا 

من همینجوری برخورد میکنم انگار ن انگار چیزی شده

من خودمم از اول همین بودم چون میدیدم آدمایی نیستن که بتونی با کلام مشکلاتو حل کنی  ،پس طوری رفتار کردم که از رفتارشون ناراحت نشدم هیچوقت گله نکردم اهمین ندادم بزرگشون نکردم برای خودم .اتفاقا خواهرشوهرم بدجور قاطبی بود بابت رفتارم😂

دلم نمیخواد برم ،شوهرم و چی کار کنم.کلا خانواده شوهر شده مشکل بزرگ زندگی من

منم همینطور...چندماهه که آرامش ازم گرفته شده.هرشب خواب دعوایی میبینم که تو خونشون اتفاق افتاد.همش خواب میبینم ریختن سرم مثل اون روز به توهین کردن و دعوا کردن

آرره.راست میگی. پیش مشاورم گفتم اگر رفتم دنبال التیام بودم الان اینجوری شد گفت تو خودت باید خودتو ال ...

دقیقا...این خودمونیم ک میتونیم ب خودمون کمک کنیم متاسفانه کمک دیگران بیشتر آسیب و ناراحتیه تا کمک و خوشحالی

من خودمم از اول همین بودم چون میدیدم آدمایی نیستن که بتونی با کلام مشکلاتو حل کنی ،پس طوری رفتار کر ...

من بعضی وقتا فکر میکنم که واقعا نمیتونم ادامه بدم و از بس بی فرهنگ و بی درکن اونا دلم نمی‌خواد هیچ نسبتی باهاشون داشته باشم و خجالت میکشم.دلم میخواد طلاقمو بگیرم راحت بشم