2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم بین شیائو وسامسونگ مونده بودم بعد گوشی فروشه گفت اگه واسه عکس میخوای شیائومی ولی قطعاتش گیر ...

وآسه عکس شیا‌‌ گف ؟؟؟؟ ولف  بنظرم آ ۳۴ سامسونگ عالیه دوربینش 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
من خودم بین شیائو وسامسونگ مونده بودم بعد گوشی فروشه گفت اگه واسه عکس میخوای شیائومی ولی قطعاتش گیر ...

والا من رفتم این ویدو ها که نقد و بررسی میکنن

دیدم یارو میگه شیائومی دوربینش زیاد خوب نیست

والا ساسونگ دوریینش بدک نیست ولی شیائومی از نزدیک دوربینش ندیدم 

وآسه عکس شیا‌‌ گف ؟؟؟؟ ولف بنظرم آ ۳۴ سامسونگ عالیه دوربینش

ابجیم ا ۳۴ داره من ۳۵ دارم اره کیفیت دوربینش خوبه ولی بنظرم شیائو هنور یکم بهتره که مامانم داره

معجزه خود تویی ...🩵🌱

والا من رفتم این ویدو ها که نقد و بررسی میکنندیدم یارو میگه شیائومی دوربینش زیاد خوب نیستوالا ساسونگ ...

نه دوربینش عالیه والا تازه مال مامانم گوشیش که شیائومیه مال دو سال پیشه اگه سامسونگ ۲۳ و۲۴ اولترا باشه که خیلییی خفنه من مدل پایینترو دارم میگم 

معجزه خود تویی ...🩵🌱