2777
2789

امشب شبیه که میخام خودمو بکشم به حاطر همین دارم خونمو تمیز میکنم که برای مراسمام خونم تمیز باشه بوی گل بده البت همیشه خونم تمیزه اما الان میخام تمیز تر باشه لباسامم و وسابلمو دسته بندی کردم اونایی که خوبنو بدن به یه نیاز مند اونایی مه نیستو انداختم رفت وصیتتمم نوشتم،امیدوارم به اهدای عضو هم برسم چون کارتشو دارم!!!

انگشتر طلا هم یدونه داشتم مال نامزدیم بود فروختم بدهیامو دادم همون بدهیایی که تو محل داشتم!!!!

فقط میمونه یه چندتا حرف که آخر شب برای خاهرم توی پیامرسان میفرستم روی جنازمم یه کاغذ میزارم یا روی دستم مینویسم بگین سکته کرده اخه مشکل قلبی دارم نگن خودکشی کرده آبرومو نبرن همین به کارو در حقم بکنن!!!اون موقع هم که میشورنم توی سرد خونه غیر مادر پدر و خاهر و برادرم و شوهرم هیچ احدالناسی نیان ببینن منو نه حاله ها نه زنداداشم نه خانواده شوهرم نه دوست نه هیچ‌کس دیگه!!!

دلم برا پسرم تنگ میشه خیلی ولی دیگ نمیتونم تحمل کنم 

به پدرم نوشتم سهم الارثمو بده به پسرم فقط به پسرم نده به هیچ کس دیگه ن خاهر نه مادر نه حتی برادر نامردم نه شوهر نامردترم!

این تاپیک برای این ننوشتم که اذیتتون کنم برای این نوشتم که راه منو نرید،امیدوارم همکی در پناه خق باشید!!!حلالم کنید!!اگر الان اینو میبینی یه صلوات و اگر فردا اینو میبینید یه فاتحه برای روحم بخونید!!!😭😭😭😭😭

فکر میکردم این افکار فقط به ذهن من میاد.

نمیتونم چیز به دردبخوری بگم ولی الان که کمی تو اون مود نیستم میگم این زندگی نکبتی حتی ارزش خودکشی کردنم نداره. نصفش رفت باقیشم به درک.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد مرگت حتی پسرت هم بعد یه مدت به نبودت عادت می‌کنه 

فقط اون دنیاتو نابود میکنی 

در ضمن وقتی خودکشی میکنی اینقدر درگیر کلانتری و پزشکی قانونی میشن که نمیتونن همچین چیزی پنهان کنند 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

نمی‌دونم دلیل این فکری که توی سرت افتاده چیه منم چند هفته است که افکار اینطوری توی سرم می‌چرخه ولی من هیچ وقت به عملی شدنشون فکر نمیکنم هم به خاطر بچه هام هم مادرم هم اینکه گناهی بزرگتر از این نیست دلیل من خیانته که هیچ جوره هضم نمیشه برای یک زن امیدوارم تو هم به خاطر عزیزات و اینکه خدا همیشه هست و توی لحظات سخت بیشترم هواتو داره از این فکرت بیای بیرون

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی

ای خوااااهر ما هم از این فکرا داشتیم یه زمانی، ولی غصه نخور دنیا همینجوری نمی مونه ، روزگار می چرخه، ارامش میاد تو زندگی ادما بلاخره، تاپیک قبلیتو خوندم، یه کم عزت نفس داشته باش ، ول کن شوهرتو بزار هر گوری می ره بره، سعی کن با هر ترفندی شده ازش پول بگیری، به خودت برسی ، خوش باشی با خودت و بچه ت، ببین چطوری میاد سمتت و ادم میشه به امید خدا

یه جمله دیدم ک به بدترین شب زندگیت فکر کن صبح نشد؟

تو ک نصف سختیا رو کشیدی فک کردی چن سال دیگه قراره تو این دنیا بمونی تا چشن بهم بزنی تمومه

لطفا با اورژانس اجتماعیم تماس بگیر ۱۲۳ یکیشه و صحبت کن

میشه یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه دوست داشتی؛ غر نزن سرم باشه؟

ببین هرررررکاری میکنی فقط خودکشی نکن

به محض جون دادنت چنان پشیمونی وجودتو میگیره که قابل وصف نیست

همین شوهرت که میخوای خودتو از دستش راحت کنی مطمئن باش حتی یک سال هم تو غم نبودت نمیمونه

این دنیات که خراب شد اون دنیاتو بساز به جاش

این نیا مثل یه خواب میمونه که خییییلی زود تموم میشه ولی اون دنیا همیشگیه.خودتو نابود نکن که بعدش دیگه پشیمونی هیچ فایده ای نداره

♡لطفا نفری یه صلوات بفرستید وهدیه کنید به روح همه اموات♡♥️پسر عزیزم♥️پیوند من و تو هرگز با زمان یا فاصله از بین نمیرود...تو تا ابد به قلبم وصل خواهی بود زندگیم😘🤍

نمیدونم این حرفا رو میخونی یانه ،شاید یه درصد باعث بشه منصرف بشی،منم شرایط بدتر از تو رو داشتم و دارم ،هزاران بار فکر خودکشی زده به سرم مثل تو هم تا آخرش پیش بینی میکردم ،انگار که نه راه پس داشتم نه راه پیش،نمیتونستم برگردم پیش خانواده چون نمیذاشتن و نمیزارن که بچه هامو ببرم پیش خودم،تحمل این مردو هم واقعا ندارم ،چند ساله درسو شروع کردم سنمم کم نیست امسال برای چندمین بار کنکور دادم و مطمئنم قبول میشم ،شوهرم تو این چند سال یه کتاب هم برام نخریده یازده سال یه سفر نرفتیم و تو این یازده سال شاید فقط هفت هشت بار بچه هارو یه پارک ساده برده همه درسامو از تو گوشی با pdf خوندم امسال میخوام رشته پرستاری برم و خودم پشت خودم باشم تصمیمم اینکه تمام تلاشمو بکنم تا خودم و بچه هامو نجات بدم،به همسرم اصلا حسی ندارم گاها حس ترحم دارم بهش،ولی حس دوست داشتن ندارم ،منو خیلی تحقیرم میکنه،ولی یه روز همشو سرش تلافی میکنم تمام تلاشمو واسه اون روز میکنم،با خشمی که تو وجودم نسبت بهش دارم با موفقیتم سرش تلافی میکنم اون روز دور نیست،در آخر عزیزم بچت بهت نیاز داره به محبتت به وجودت ،محکم باش هم واسه خودت هم واسه بچت،بی خیال همسرت شو،به خودت توجه کن نمیدونم چجوری میخوای راهتو پیدا کنی ولی مطمئنم یه مادر میتونه یه راهی رو پیدا کنه که بچش آسیب نبینه راه موفقیتتو پیدا کن ،با خودکشی فقط خودت راحت میشی ولی بچت هزار بار با شنیدن اینکه مامانش خودکشی کرده خورد و گوشه گیر میشه.🌸

اگه بمیری و بعد بفهمی که می شد حلش کرد چی؟اگه بمیری و ببینی که بودنت چه قدر بهتر بود چه برای خودت چه برای پسرت چی؟ این زندگیت رو با حسرت تموم کنی و بعد تا ابد تو حسرت همین زندگی بمونی چی؟ می دونم خیلی سخته که یه آدم به اینجا برسه ولی به این فکر کن که برای مردن همیشه وقت هست، یه فرصت دیگه به خودت بده 

پدرت سهم بده به پسرت؟تو به فکر بچه ات نبودی بابات باشه؟ قانون هیچ سهمی برای فرزند مُرده قائل نیست پدرت هم چنین کاری نمیکنه اصلا خواهر و برادرت نمیگذارن

زوده برای خودکشی،دیره برای خودکشی،قبل بچه دار شدن میکشتی الان آبروی اون بچه رو ببری که چی،بگذار بزرگتر بشه ،بره سر خونه زندگی بعد هرکار خواستی بکن

در ضمن اگر خدا نخواد نمیمیری،هر کار بکنی ناقص میشی و زندگی صدبار از این که هست سخت تر میشه 

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

اول اینکه سهم الارث به بچه ات نمیرسه و پدرت نمیده خواهر برادرات هم موقع ارث چیزی به بچه ات نمیدن 

موارد مشابه داشتیم فکر میکنی چی میشه شوهرت چهلم که شد زن میگیره زنه هم همه اموال رو بالا میکشه چیزی که تو بابتش قناعت کردی هیچی هم به بچه ات نمیرسه تازه اگه دیونه نشه بچت که زیر دست نامادری نیافته 

تو واسه همه تلاش کردی غیر از خودت حضرت علی میگه حق گرفتنیه خودت حقتو بگیر همش کوتاه بیای که دعوا نشه هیچی بهت نمیده 

زنگ بزن به زن دوستاش به خود رفیقاش بگو زندگیمونو شما خراب کردید 

مگه اصفهانی نیستی از زنای اصفهانی یخده یاد بگیر ببین چندی زرنگن 

همین مامانت اگه این کارا رونمی کرد دعوا نمی کرد حالا مثل تو افسرده شده بود 

واسه خودکشی وقت زیاده 

اصلا یه مدت قهر کن برو خونه بابات 

تو که اینقدر زرنگی پول درمیاوردی واسه خودت کار میکردی میرفتی دانشگاه