2777
2789
عنوان

ازدواج با اونی که عاشق همیم یا خانواده☹️ دو شهر متفاوت‌ بباید

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 86 پست
میگه نمیزارم آب تو دلت تکون بخوره میفرستمت هرماهولی من فکر آینده رو میکنم مثلا بچه بیاد نمیشه ک هرما ...

ببین حق میدم بهت

ولی تو باید به فکر زندگی خودت باشی 

نگران دوری از خانواده نباش

بالاخره که باید ازشون جدا شی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عزیزم هر ماه نمیشه اونم یه چی میگع هر ماه ک نمیشه خونه زندگی رو ول کنی بری خونه مادرت ک بعد تو این ...

فکر می‌کردیم شهر ما زندگی کنیم چون هنوز شغل نداشت الان ۸ماهه استخدام شده کارمند داشنگاهه میگه انتقالی ندارم فعلا باید اینجا زندگی کنیم از قضا تگ پسرم هست کلی زمین و باغ دارن اونجا اوضاع خوبه مشکل من فقط وابستگی‌ ک مثل همه دخترا آرزو دارم مامان بابام باشن پیشم

با ماشین ۸ساعت فاصلس

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 
اره کامل اعتماد دارم میشناسمش خیلی به فکر منه ولی من فکر میکنم افسردگی بگیرم بابام هم وایسته منه

نمیدونم بگم چه 

بیین کدوم برات مهم تره 

یه جارو باید خراب کرد تا جای دیگه رو آباد کرد 

سخته زندگی ...خدایی سخته .... به ابلفض سخته🙂🦦

با مشاور صحبت کن حتما

مشاور هم صحبت کردم اصلا نمتونم تصمیم بگیرم یعنی میدونم بهترین فرد زندگیمه ولی مامان بابامم خیلی دوست دارم

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 
چجوری همدیگرو پیدا کردید؟

حرم😍

خواهرشوهر ومادرشوهرم وابستگی شدید داشتن بچه ی آخر بود پدرم نداشت ما فکر کردیم حتی ممکنه برا مادرشوهرم اتفاقی بیفته آنقدر که حرص میخورد ازینکه دخترش میخاد بره راه دور ولی کنار اومدن ومشکلی نیست 

مشاور هم صحبت کردم اصلا نمتونم تصمیم بگیرم یعنی میدونم بهترین فرد زندگیمه ولی مامان بابامم خیلی دوست ...

این وابستگی رو منظورم نبود که صحبت کن 

وابستگی اینجوری کلا غلطه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
نمیشه هر ماه رفت و آمد کنی؟

۸ساعت با ماشین فاصله

مشهد تا ساری

ازدواج کن باهاش برو شهرش ازدواج با عشق صد البته بهتره از نظرماگر دلتنگ خانواده شدی میای سر میزنیاولش ...

اخه از اوناییم که افسردگی و ناراحتی روم تاثیر زیاد میزاره و مطمعنم همش چشمم اشک

۸ساعت با ماشین فاصلهمشهد تا ساری

۱ سوال پرسیدم جواب بده

بری اونجا قراره تو یه ساختمون با خانواده شوهرت باشی؟؟؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
منم دقیقا همین شرایطمولی تا کی ادم پیش خانوادش باشع؟یا حالا از کجا معلوم یکیو تو شهر خودتون پیدا کنی ...

اره خیلی ب این چیزا فکر میکنم

حداقلش دوست داشتم چند سال اول زندگی شهر من باشیم تا عادت کنم چون خانوادمم وابسته ان بهم

یه سوالبری اونجا باید بری تو ساختمون خانواده شوهر؟؟؟؟

نه اصلا