2777
2789
عنوان

ازدواج با اونی که عاشق همیم یا خانواده☹️ دو شهر متفاوت‌ بباید

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 86 پست

منم همین قضیه ی شمارو دارم 

با این تفاوت ک اصلا افسردگی و هیچی نمیگیرم ک از خانوادم جدا بشم و خیلیم دوس دارم برم شهر اونا

اونم نمیتونه انتقالی بگیره 

فقط مامانم میگه من تنهام و اینا 

ولی اگ واقعا میشناسیش و میدونی میری اونجا و خوشبخت میشی و پیشرفت توش هست برو 

خانواده تا ابد کنار ما نیستن 

سخته زندگی ...خدایی سخته .... به ابلفض سخته🙂🦦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه اگر مشکل جابجایی شغل نبود ک شهر خودم میبودماما چون شغلش خوبه و کلی زمین و باغ داره تک پسرم هست م ...

یه سوال

بری اونجا باید بری تو ساختمون خانواده شوهر؟؟؟؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
نمیشه هر ماه رفت و آمد کنی؟

میگه نمیزارم آب تو دلت تکون بخوره میفرستمت هرماه

ولی من فکر آینده رو میکنم مثلا بچه بیاد نمیشه ک هرماه رفت مدرسه و فلان داره 

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 
چطور تو این 6سال در مورد محل زندگی به توافق نرسیدین

چون هنوز سربازی نرفته بود شغل نداشت 

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 
میگه نمیزارم آب تو دلت تکون بخوره میفرستمت هرماهولی من فکر آینده رو میکنم مثلا بچه بیاد نمیشه ک هرما ...

ن عزیزم هر ماه نمیشه 

اونم یه چی میگع 

هر ماه ک نمیشه خونه زندگی رو ول کنی بری خونه مادرت ک 

بعد تو این ۶ سال چرا بفکر نبودین ؟؟؟

چند ساعت فاصله دارید؟

منم همین قضیه ی شمارو دارم با این تفاوت ک اصلا افسردگی و هیچی نمیگیرم ک از خانوادم جدا بشم و خیلیم د ...

اره کامل اعتماد دارم میشناسمش خیلی به فکر منه 

ولی من فکر میکنم افسردگی بگیرم بابام هم وایسته منه

بهرحال باید در مورد این مسئله از قبل این احتمال را می‌دادید بعدم خیلی خوبه آدم کنار خانوادش باشه ولی خیلی از ماها مجبور شدیم دور بشیم وکم کم عادت میکنی

چه جواب عجیبی هنگ کردم 

پس چرا میگی دوسش دارم ؟؟؟؟؟

این ک دوس داشتن نیست ک 

حالا ک موقعیت خوبی داره تصمیم گرفتی باهاش ازدواج کنی ؟؟؟؟