2777
2789
عنوان

ازدواج با اونی که عاشق همیم یا خانواده☹️ دو شهر متفاوت‌ بباید

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 86 پست
مگه چقدر فاصله داره شهرها؟ مثلا بیشتر از ۵ ساعته؟

مشهد تا ساری ۸ساعت با ماشین سواری

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 
نه اصلا

پس به حرفم گوش کن حتماااااا برو

مهم اینه یکی هست عاشقته وضعش خوبه

من رفتم یه شهر دیگه ۸ سالم موندم

تنها پشیمونیم بودن تو یه ساختمون با خانواده شوهر بود وگرنه همه جوره راضی بودم از انتخابم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ۶ سال با طرف بودی اگه باهاش ازدواج نکنی حس نمیکنی عمرت هدر رفته ؟ 😑بعدم تا چهل سالگی که نمیشه ...

اره میدونی چون دور بودیم زیادم همو ندیدیم اما بشدت علاقه داریم به هم و معیارات همدداریم تفاهم داریم شرایط اعتقادی دینی اخلاقی و... بهم میخوره نمیتونم ب شخص دیگه حتی فکر کنم

اما میترسم دوری از خانوادم رو شرایط زندگیم تاثیر بزاره و افسرده بشم

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 
چند ساعت فاصلته؟

8باماشین

عزیزم جابه جایی تو صددرصد خیلی راحت تر از جابه جایی کارو املاک و ... هست برای همین بهتره تو بری حالا که ۶ سال زمان برای این رابطه گذاشتی

ولی با خانواده شوهر نرو تو یه ساختمون شرط کن بگو خونه مستقل و جدا

هممون یه روز باید از خانواده جدا بشیم زندگی همینه و باید کنار بیای باهاش

بهرحال باید در مورد این مسئله از قبل این احتمال را می‌دادید بعدم خیلی خوبه آدم کنار خانوادش باشه ولی ...

شمام دوری؟ چقدر؟

چه جواب عجیبی هنگ کردم پس چرا میگی دوسش دارم ؟؟؟؟؟این ک دوس داشتن نیست ک حالا ک موقعیت خوبی داره تصم ...

نه عزیزم اشتباه متوجه شدی اوایل چوم هنوز شغل نداشت برا همون احتمال دادیم شهر من شغل پیدا کنه ک زندگی کنیم اما بعد ک سربازی اومد ۸ماه پیش استخدام شد تو شهر خودش و چون موقعیت شغلیش خوبه نمیشه از دست بده واسه همین میگه شهر اون زندگی کنیم ک کار و درآمد خوب داره 

ببین حق میدم بهتولی تو باید به فکر زندگی خودت باشی نگران دوری از خانواده نباشبالاخره که باید ازشون ج ...

دوست دارم اوایل زندگی پیشم باشن مثل همه دخترا ☹️

نمیدونم بگم چه بیین کدوم برات مهم تره یه جارو باید خراب کرد تا جای دیگه رو آباد کرد

همش تو فکرم اینه همه جا درست باشه همه راضی باشن 

اما نمیشه

منم مثل تو شدم . عقد هستم

چجوری شدی؟ راه دور ازدواج کردی؟ چندساعت؟ راضی؟

نه عزیزم اشتباه متوجه شدی اوایل چوم هنوز شغل نداشت برا همون احتمال دادیم شهر من شغل پیدا کنه ک زندگی ...

اهان 

اره برا منم میگه من نمیتونم انتقالی بگیرم کارم اینجاست و زمینا اینجاست و فلان 

اونم شماله ولی گیلان 

ولی من مهم نی برام و وابستگی ندارم 🥲دوس دارم برم همونجا 

شمام عادت میکنی از چی میترسی اخه 

سخته زندگی ...خدایی سخته .... به ابلفض سخته🙂🦦

خواهرشوهر ومادرشوهرم وابستگی شدید داشتن بچه ی آخر بود پدرم نداشت ما فکر کردیم حتی ممکنه برا مادرشوهر ...

افسرده نشدن؟

خاهر شوهرت راضیه؟

من همش میترسم پشیمون بشم چون خیلی مامان و بابامو دوست دارم بچه اولم

شمام دوری؟ چقدر؟

من 3ساعت با خانوادم فاصله دارم ولی شغل شوهرمم طوری بود که ی هفته خونه نیست دو سه روز خونه است واین خیلی سخت بود در واقع هیچکس نبود خودم بودمو خودم گذشت وداره میگذره .باز شما خوبه اگه بری اونجا شوهرت کنارته.اگه انتخابت درست باشه خارج از کشورم باهاش بری سختی زیاد نمیکشی ولی امان از موقع ای که انتخابت اشتباه باشه.انشالله شما انتخابت درسته وبهترین ها برات پیش بیاد

۱ سوال پرسیدم جواب بدهبری اونجا قراره تو یه ساختمون با خانواده شوهرت باشی؟؟؟

جوآب دادم نه عزیزم