من هیچ وقت ب این پیامکا توجه نمیکنمو سریع پاکشون میکنم ولی امروز صبح..
شوهرم از سرکار اومد گوشی من زنگ خورد من خواب بودم زدم رو بیصدا جواب ندادم نگو بعد من فضولی اقا گل کرده ببینه کیه ..حالا چک کرده بود بعدم رفته تو پیاما ک دیده بود ی پیام از قوه قضاییه است ک با شماره شخصیه😢 داخلش نوشته بود پرونده شما ثبت شد و برای پیگیری بزنین رو این لینک..شوهرم نمیدونم خودش زده بود یا ن ولی منو با عصبانیت بیدار کرده ک این چیه چ دادگاهی چ پرونده ای..منم بهش گفتم کلاه برداریه نزنیا ..ولی بعد بیدار شدنم خواستم بهش بفهمونم ک چرت و پرته،مستقیما وارد لینک نشدم ولی رفتم تو گوگل لینکو سرچ کردم ک سایت آورد زدم روش یه صفحه خالی آورد سریع اومدم بیرون.. الان میترسم نکنه هک بشم😰
ببین برو تو قسمت بارگیری های گوشیت یه اپلیکیشن دانلود شده خود به خود ، اگر امنیت گوشیت برای برنامه های غیر مجاز فعال باشه ، اون اپلیکیشن فقط دانلود شده و نصب نشده ولی اگر فعال نباشه نصب شده برنامه و هک میشی
در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمیتواند از دیگری عیب جویی کند...
باید چند ساعت نت رو ببندی یا چند ساعت بزاری رو پرواز
برو تو تنظیمات حریم خصوصی رو افزایش بده
پیامک رو حذف کن
پاکسازی کننده و امنیت رو به روز کن
اگه برنامههایی روی گوشیت نصب نشده،فکر نمیکنم خطر جدی باشه.
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همهی التماسهایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون دادهایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون دادهایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷
این روزا حتی با شمارهی یکی از مخاطبان ممکنه لینک بدن که وارد فلان سایت بشین،پول و هدیه میدن.
کلاهبرداری زیاد شده.
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همهی التماسهایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون دادهایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون دادهایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷
اول برو تو برنامه هات نشست های فعال رو چک کن ببین کسی رو اکانتت نیست بعد سیم کارتتو در بیار تا دوازده ساعت
ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوریها و برنامهها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی.