2777
2789
عنوان

کسی که مجرد و بدون سهمیس برا اموزگاری روزی چندساعت درس بخونه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 39 پست
میدونم منظورم اینه که مجرد امتیازی نداره ولی متاهل حداقل یه چندتا امتیاز بهش تعلق میگیره برا ازمون ا ...

منم برا همین گفتم امتیاز تاهل که چیزی نیست 

۸ امتیازه کلا 

تویی که مجردی راحت میتونی جبران کنی خیالت تخت 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

ما کلا ۵۰ روز وقت داشتیممنابع یهویی عوض شده بود و از زمان انتشار دفترچه تا آزمون کلا ۵۰ روز وقت داشت ...

عزیزم خیلی تبریک میگم موفق باشی

سهمیه و امتیازی نداشتی؟

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون انشاالله قبولی شما۳ماه روزی۱۰ساعتتلاش کنی حتما میرسی غیر ممکن نیستالبته۱۰ساعت میخوندم۴ساعت تست ...

مرسی عزیزم

ماشالله 

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

من۳ماه خوندم روزی۱۰ساعت بانمره خیلی بالاهم قبول شدم

من خودن دو ماه روزی ۷ساعت خوندم امتیازم شد ۲۶۰ در حالی که حد نصاب ۳۰۰ بود من واقعا از خودم راضی بودم ولی میگفتم 

اگه وقت داشته باشی و خوب بخونی قبولی 

عزیزم خیلی تبریک میگم موفق باشیسهمیه و امتیازی نداشتی؟

مرسی گلم

شما هم موفق باشی

نه هیچ سهمیه 

فقط تاهل و یه دونه دخترم بود که تو آموزگاری کلا شد ۱۶ امتیاز و بدون این هم قبول بودم 

چون هم کتبیِ خالصم بالا بود،هم امتیاز مصاحبه‌ام

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم.....