2777
2789
عنوان

مامانم پیر شد آنقدر حرص خورد

230 بازدید | 13 پست

خواهرم تو سن بلوغ  لج باز پرو یه دنده مگه زور بالاسرش باشه ۶۰۰ بار صداش کنی بار ۶۰۱ ام باید داد بزنی تا جواب بده میترسم مامانم آنقدر حرص بخوره یه چیزیش بشه از این ور سنی نداره ولی آنقدر کار کرده نه پا داره نه کمر نه زانو ار اون ور حرص بابام 

مشاور رایگان ۱۴۸۰  آرامش گرفتن ۱۶۴۰ حرم امام حسین این نیز بگذرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با آبجیت دوست باش...خدااقل بذار اون دردسرش کمتر باشه برای مانانت

خیلی باهاش حرف میزنم سعی میکنم گیر ندم که باهاش راحت باشم  حرفاش و بگه بهم ولی باز فایده نداره

درد منو داری ی برادر دارم همرو نصف عمر کرده مادرپدرمکه دیگه هیچی ازشون نمونده مادرم ۵۵ سال پدرم ۵۶ سال ولی کل موهاشون سفید شده از بس این همرو عذاب میده دوسال بخاطر ی دختره رفت زندون یکیو میخواست نرفتیم خواستگاری با دختره فرار کردن بعد ی هفته گرفتنشون خانواده دختره شاکی شدن رفت زندان حالا هم اومده همه رو پیر کرده 

درد منو داری ی برادر دارم همرو نصف عمر کرده مادرپدرمکه دیگه هیچی ازشون نمونده مادرم ۵۵ سال پدرم ۵۶ س ...

خدا خودش همه بچه هارو سر به راه کنه مم خودم بچه بودم اذیتش کردم ولی الان که بچه دار شدم عقلم یکم رسیده عین سگ پشیمونم سعی میکنم حرصش ندم 

حرص غم وغصه عامل اصلی بیماری های خطرناک هست پس بهش بگید اصلا غصه نخوره چون سیستم ایمنی ضعیف میشه بگو ...

نمیتونه اصلا یه سره دارم میگم خودتو بزن به بیخیالی باز گوش نمیده دوستش ۵۰ سالشه عین ۳۰ ساله ها میمونه از بس بیخیاله

خدا خودش همه بچه هارو سر به راه کنه مم خودم بچه بودم اذیتش کردم ولی الان که بچه دار شدم عقلم یکم رسی ...

والا پدر مادر من همیشه میگن هیچ اولادی دختر نمیشه چون من نه مجردی نه الان اذیت نمیکنم ولی دوتا برادر دارم اصن نگم راحتترم بزرگی ۱۴ ساله داماد شده هنوز خرجش پدرم میده یکسال پیش ما دیگه نداشتیم بده الان یکساله اصن ی بارم دیدن پدر مادرم نیومده

والا پدر مادر من همیشه میگن هیچ اولادی دختر نمیشه چون من نه مجردی نه الان اذیت نمیکنم ولی دوتا برادر ...

اره دختر باز آرومتر از پسره ولی خب تو سن بلوغ منم همین طوری بودم تا آلان فهمیدم دنیا دست کیه میگن درد کشیده طبیبه