maeejoon مدیر استارتر عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 443 عنوان اقدامی هابیان 67 بازدید | 5 پست شده کسی قرص لتروزول بخوره کلا هیچ علائمی نداشته باشه و تمام علائم pmsو پریودیش بره و باردار باشه؟یا ربطی نداره؟ 🌹ان مع العسریسرا🌹 1403/06/09 | 08:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asheghdelkhaste عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 4002 عزیزم منم یه سوال دارم به نظرت چرا دکترم با اینکه حامله نمیشم قرص لتروزول برام نمینویسه مثل بقیه بخورم؟
maeejoon مدیر استارتر عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 443 عزیزم منم یه سوال دارم به نظرت چرا دکترم با اینکه حامله نمیشم قرص لتروزول برام نمینویسه مثل بقیه بخو ... شاید با توجه به شرایطت برات مناسب نمیدونه ،چند وقته اقدامی؟؟درسته این قرص ها کمک بارورین ولی اونجوریا هم که فکر میکنی نیست خودش کلی داستان داره خدای نکرده باعث کیست و اینا میشه مصرف زیادش 🌹ان مع العسریسرا🌹
asheghdelkhaste عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 4002 شاید با توجه به شرایطت برات مناسب نمیدونه ،چند وقته اقدامی؟؟درسته این قرص ها کمک بارورین ولی اونجور ... من یه ساله اقدامم ولی از تاریخی که رفتم پیش دکتر تازه چند ماهه گذاشته فکر کنم دکتر اون تاریخی که رفتم پیشش رو مبنا گذاشته فکر میکنه زوده ولی خیلی ها باهاش نتیحه گرفتن اگه به من میداد شاید زودتر حامله میشدم
maeejoon مدیر استارتر عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 443 من یه ساله اقدامم ولی از تاریخی که رفتم پیش دکتر تازه چند ماهه گذاشته فکر کنم دکتر اون تاریخی که رفت ... کلا هیچ قرص و دارویی بهت نداده؟من خودم ۷ماهه اقدامم از ماه چهارم رفت دکتر با قرص فعلا که نتیجه نگرفتم😞ان شاالله زود میشی دکتره دیگه تجربش راجب شما اینومیگه 🌹ان مع العسریسرا🌹
asheghdelkhaste عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 4002 کلا هیچ قرص و دارویی بهت نداده؟من خودم ۷ماهه اقدامم از ماه چهارم رفت دکتر با قرص فعلا که نتیجه نگرفت ... چرا داد مدروکسی و سیپروترون کامپاند و متفورمین و اوزیل