2777
2789

دخترش خانه داره پس اندازش جمع کرده اول یه پژو داده مادرپدرش ماشین دومش بود

بعد دستبندش فروخته مبل خریده وجاکفشی

و‌توستر .بعد اتو .لوستر

امسال هم انگشترش فروخته میز و زیرمیزتلویزیونی وقالی

دوبار هم قبلا پول داده بود میز بخرن که مادره پولو گرفت نخرید گفت قسط دارم ب جاش چرخ خیاطی گرفت !

برا پدرش ماهواره و لباس و کمربند چرم و..

دکوری ووسیله انتیک هم گرفته .حالا یه فرشچه بوده تو راهرو دوتومن پولش نرسیده شبیه نوهه

مادره با دخترش دعوا که چرا بدون سلیقه من گرفتی میندازمش دور .بعد رفته وارسیش کرده گفته این نو نیس یعنی فرش کهنه بندازم خونم ؟!

درحالی که بجز ۳۰۰میلیون ماشین ٫۲۰ میلیون ب دخترش بدهکاره قرض الپس نده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جای دختره بودم دیگه همچین لطف‌هایی نمیکردم

چه قدرنشناس

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
دختره دیگه پول نده... شوهرش راضیه وقتی زنه خانه داره؟ مگه وضع مالیشون بده پدر و مادرش؟

بازنشسته ن دیگه. همه شم از این اون قرض می گیرن

ولی حالا که دختره این کارا کرده دیروز بش گفتن خب نگیر نمی خوایم 

بدهی ها هم اصلا ب روشون نمیارن گرچه دختره نمیخواد پس بگیره بهشون گفته .

مساله اینه ابرو دختر پسرشون جلو فامیل میرفته با اون وضع سر وزندگی

عمه ی منم اینطوری بود تمام پولا و طلاهاشو فدای خانواده پدری کرد اخر سر موقع ازدواج با اردنگی مث ی اشغال پرتش کردن بیرون و هیچی بهش ندادن

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

بازنشسته ن دیگه. همه شم از این اون قرض می گیرنولی حالا که دختره این کارا کرده دیروز بش گفتن خب نگیر ...

خوب حالا اشکال نداره دخترشون بخاطر دل خودش اینکار رو کرده... اگه امکان داشت فرشو عوض کنه.. اگه نه هم که بذاره هر وقت تونست به سلیقه مادرش بگیره دلش نشکنه... ولی رفتار اونا هم که انقدر پرتوقع درست نیست. 

بعضی ها کلا نمک نشناسی توی وجودشون هست

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت