2777
2789

عنوانت🤦‍♀️

اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم.                           اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله  @montazeran_32

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم آبلیمو بخور ... قرص تهوع داری بخور.

من یکدونه بخورم، تا شب تو بیمارستانم از بس اذیتم می کنه. 

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
حاضرم‌بمیرم🤮

دوراز جونت... دیگه نخور.

الان قرص تهوع بخور سعی کن بخوابی.

تا ظهربهتر نشدی برو دکتر حتما... خیلی بده واقعا حالتو خوب میفهمم😔

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
نیست خونمونم نیستمکاش بیارم بالا🤮

پس یکم آبلیمو اگه هست بخور، سرت رو بزار با بالش بالاتر از معدت، سعی کن بخوابی ... 

بعضیا انگشت کنند حلقشون بالا میارند، من تا حالا موفق نشدم، میخوای امتحان کن شاید بالا اومد راحت شدی.

پس یکم آبلیمو اگه هست بخور، سرت رو بزار با بالش بالاتر از معدت، سعی کن بخوابی ... بعضیا انگشت کنند ح ...

خوابیدم تا ۶و۲۰دقیقه

یهو بیدار شدم هرچی خورده بودمم اوزدم بالا🤦‍♀️🤦‍♀️وای مغز سرم دازه میترکه

خوابیدم تا ۶و۲۰دقیقهیهو بیدار شدم هرچی خورده بودمم اوزدم بالا🤦‍♀️🤦‍♀️وای مغز سرم دازه میترکه

ای جان... عزیزم.

دیگه نخور، بهت نمیسازه... امروز سعی کن استراحت کنی، اگر خوب نشدی برو دکتر حتما.

من یک دونه ش رو بخورم ، تا سرم نزنم چشمامم باز نمیشه از بس بالا میارم...

اره حاملم بشم نمیخورم😅💔🖤

عزیزم😅 واقعا حال بدیه...

به همسرت بگو زحمت پیشگیری با شماست ... من رو معاف کن.