2777
2789
عنوان

بیاین خیلی غم دارم

2803 بازدید | 169 پست

خیلی استرس دارم،، یه هول بزرگ تو دلمه 

دلم میخاد برم بیرون از خونه ولی کسی نمیذاره برم 

میخام یکاری کنم پول لازم دارم. پول تو کارتم دارم ولی نمیتونم برم بیرون برداشت کنم 

رسما دارم دیوونه میشم 

برام دعا کنید،، 

دلم میخاد فقط داد بزنم تا هول تو دلم خالی بشه 

کلافه ام،، فقط تو خونه راه میرم و کاری نمیتونم بکنم 😖😖😖😭😭😭😭😭

خدا میدونه چند نفر شبها در رخت خواب های جدا همدیگر را در آغوش گرفته اند 😭 خدایا این روز خوبو برسون 😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا نمیتونی ؟

تنهایی نباید برم،،، طرز فکر های قدیمی 😭😭😭

خدا میدونه چند نفر شبها در رخت خواب های جدا همدیگر را در آغوش گرفته اند 😭 خدایا این روز خوبو برسون 😞

سعی کارای هنری تو خونه انجام بدی که سرت گرم بشه وسایل لازم رو هم کارت رو بده مادر یا برادر یا خواهرت تا برات خرید کنن 

اگه شوهرت نمیزاره بر بیرون. دلیلش رو پیدا کن به مرور درست میشه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
سعی کارای هنری تو خونه انجام بدی که سرت گرم بشه وسایل لازم رو هم کارت رو بده مادر یا برادر یا خواهرت ...

من افسردگی شدید دارم از بس تنها توی خونه بودم 

ولی کسی درک نمیکنه 

تنهایی نباید برم،،، طرز فکر های قدیمی 😭😭😭

فکرشو نکن بچه دار که بشی یه کم بزرگ بشن دیگه حساسیت از بین میره

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹