بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نه من از این لوس بازیا اصلا خوشم نمیاد من عروس دهه ۸۰ ام اگهاون موقع به شوهرم میگفتم فلان رقص رو با هم کنیم مطمینا از خنده ریسه میرفت . ما همینحور قرقاطی رقصیدیم
دیگه این کارای برنامه ریزی شده توی عروسیا داره بیمزه میشه واقعا، تئاتر که نمیریم نمایش ببینیم، اومدیم عرووووسی😍💃
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
اگر شوهرت بلده همون رقص عادی بهتره.من اینکه عروس داماد رفتن کلاس و زیادی نمایشی هست دچار صرم نیابتی میشم😂انگار دارن تئاتر اجرا میکنن برا بقیه.ولی خوب بعضی خانواده ها هم براشون عادیه یعنی نری یه جوریه.هر جور که راحتی
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
واقعا این رقصای پشت سر هم دیگه اصلا جالب نیست همه چی تو عروسی فرمالیته و برنامه ریزی از قبل شده واقعا مثل قدیما دیگه خوش نمیگذره بری عروسی بعضی کاراییم که جلو همه انجام میدن اصلا درست نیست چون تو عروسی بچه هست
اگر شوهرت بلده همون رقص عادی بهتره.من اینکه عروس داماد رفتن کلاس و زیادی نمایشی هست دچار صرم نیابتی ...
من خودم خیلی از این حرکات مصنوعی که بعضی عروس دامادا اجرا میکنن بدم میاد ولی نمیدونم کسی هست که مثل من تصمیم گرفته باشه و تو عروسیش رقص تمرین نکرده باشه
من خودم خیلی از این حرکات مصنوعی که بعضی عروس دامادا اجرا میکنن بدم میاد ولی نمیدونم کسی هست که م ...
در حد نرمال خودتو همسرت بلدین برقصین.بستکی به خودتوندارن.ببین ته دلت چی میخواد.یا تو خانوادتونچه جوریه.مثلا تو خانواده ما همه چی مراسم عالیه ولی این مدل تمرین رفتنا خیلی کمه.همه عادی رقص خودشونه.
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷