2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مممنون عزیزم تشکر

سلام عزیزم مرسی شما خوبی

مشتی که به بدن و شکم زده میشه اسمش(مدترونگ تام)

مشتی که به سر و صورت برخورد میکنه (مدترونگ نام)

لگدی که با پا به گردن و سر میزنیم(ته تاد وینگ)

لگد به ران و مفصل اسمش(ته تاد لانگ)

موفق باشی ❤️

به منم اطلاع بده همسر جان لازمش داره 😂

سلام عزیزم مرسی شما خوبی

مشتی که به بدن و شکم زده میشه اسمش(مدترونگ تام)

مشتی که به سر و صورت برخورد میکنه (مدترونگ نام)

لگدی که با پا به گردن و سر میزنیم(ته تاد وینگ)

لگد به ران و مفصل اسمش(ته تاد لانگ)

موفق باشی ❤️

سلام عزیزم مرسی شما خوبیمشتی که به بدن و شکم زده میشه اسمش(مدترونگ تام)مشتی که به سر و صورت برخورد م ...

سلام خدا قوت امدم شما نبودین رفتم تو اینترنت سرچ کردم کسی حمله می کنه با کف دستش به صورتش بزنی زدم بعد ناخن بلند بود.بعد به شوهرم گفتم:این ها را از اینترنت یاد گرفتم .بعدشوهرم می کشید شوخی می کرد من کف دست زدم به صورتش گفت صورتش انگشت رفت  تو چشم کیف کردم .گفتم حواس باشه این ها سلاح من هست.😅🤣😂😘💪💪💪💪🤛🤜

سلام عزیزم مرسی شما خوبیمشتی که به بدن و شکم زده میشه اسمش(مدترونگ تام)مشتی که به سر و صورت برخورد م ...

سلام خدا قوت امدم شما نبودین رفتم تو اینترنت سرچ کردم کسی حمله می کنه با کف دستش به صورتش بزنی زدم بعد ناخن بلند بود.بعد به شوهرم گفتم:این ها را از اینترنت یاد گرفتم .بعدشوهرم می کشید شوخی می کرد من کف دست زدم به صورتش گفت صورتش انگشت رفت  تو چشم کیف کردم .گفتم حواس باشه این ها سلاح من هست.😅🤣😂😘💪💪💪💪🤛🤜

سلام خدا قوت امدم شما نبودین رفتم تو اینترنت سرچ کردم کسی حمله می کنه با کف دستش به صورتش بزنی زدم ب ...

سلام ب روی ماهتون عزیزم خوبین

پیام استادم رو واستون کپی پیست کردم خدمتتون ارسال گردم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ای جانم عزییییزم👏🏻آفرین ب شما شیر زن نمونه😍😍بهتون افتخار می‌کنم عزیز دلمممممم😊❤️❤️

یک حرکت بازو به صورت و فک می زنی .یه لحظه بازو سمت صورتش گرفتم یه لحظه  ترسید