2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا 😂

چون زن رو صرفا وسیله ی زایش و دور از جون شما حمالی میدونن

از بین ۱ میلیون مرد شاید فقط یه دونه پیدا بشه که از زنش حمایت کنه و ب زنش پر و بال بده

بقیشون ما رو ضعیف میدونن البته تقصیر خودشون هم نیس اینو از بچگی تو کله شون فرو کردن که زن فقط باید خونه دار باشه و بچه بیاره ، اگر هم میخاد شاغل باشه باید معلم بشع😐

چون زن رو صرفا وسیله ی زایش و دور از جون شما حمالی میدونناز بین ۱ میلیون مرد شاید فقط یه دونه پیدا ب ...

خب عزیزم اینا توافقیه

میتونی بگی می‌خوام کار بکنم شاغل بشم 

خیلیا الان زن کارمند می‌خوان

از اون طرف ممکنه بگه باید تو هزینه های زندگی هم کمک کنی

اگرم کلا از مردا متنفری که هیچی اصلا دوری کن ازشون 😂

خب عزیزم اینا توافقیهمیتونی بگی می‌خوام کار بکنم شاغل بشم خیلیا الان زن کارمند می‌خواناز اون طرف ممک ...

من آخه دوس دارم خودم رئیس اون شرکت باشم نه کارمندش🥲

آره کلا خوشم ازشون نمیاد🤣

ایول خوبه که بیشتر کتک میخوری 🤣🤣🤣دمش گرم شیرزنِ 💪حالا جرات داری برو خیانت کن

اوهوم خیلی خوبه 😑

وا چرا همه میگن جرات داری خیانت کن 😂

درسته جرات ندارم و اهل خیانتم نیستم 

خانممو دوست دارم

من آخه دوس دارم خودم رئیس اون شرکت باشم نه کارمندش🥲آره کلا خوشم ازشون نمیاد🤣

ببین یه سوال در مورد رشته موی تای پیش اومده واسه خانمم 

شکستن دست و صورت زیاد اتفاق میفته؟

ورزش خطرناکیه؟

جدی جدی قصد کرده یاد بگیره دهنمو سرویس کنه 😑😂

ببین یه سوال در مورد رشته موی تای پیش اومده واسه خانمم شکستن دست و صورت زیاد اتفاق میفته؟ورزش خطرناک ...

سلام دوباره

احتمال شکستی دماغ و دندون و فک زیاده . اگه دستکش بوکس بپوشه مشکلی برای دستش پیش نمیاد 

واقعا؟خدای من😍🥰