2777
2789

بچم کوچیکه توبغلم بود باهاش حرف میزدم جواب نمیدادهرچی حرف میزدم هیچی نمیگفت دادزدم چراهیچی نمیگی جیغ میکشم نذار دادبزنم بچه بترسه بلندشداومدمحکم زدتوگوشم بچه گریه افتاد دوباره کوبیدتوسرم خیلی کتکم زد گوشم سوت کشید خیلی دردمیکنه انگار بی حس شده کنارگوشوارم خون اومده بود فردا میخوام برم ازخونه بچموبردارم برم شنبه برم پزشک قانونی خیلی امشب عذاب کشیدم چندوقتی اصن باهام حرف نمیزنه چندسال جاشوجداکرد پیشم نمیخوابه اصن باهام بیرون نمیادمسافرت نمیبره تفریح نمیاد مهمونی وقتیمیادخونه بابچه حرف میزنه بعدمیره سرش توگوشی بعدم میخوابه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل خاصی داره یهو سرد شده؟

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
صدرحمت ب گاو خیلی امشب ازش متنفرشدم

برو کلانتری شکایت کن اونجا نامه پزشکی قانونی میدن بهت اگه الانم نخواستی اقدام کنی مدرکش دستت باشه

پرستاری از دیار عاشقان   پرستاری شغل من نیست عشق من است.