2777
2789
عنوان

بیاین راهنمایی

95 بازدید | 13 پست

سلام دوستان 

من یه دختر ۱۴ سالم خیلی دوست دارم درآمد داشته باشم می‌خوام با پولای خودم وسایل بخرم اما نمیتونم جای مناسب پیدا کنم توی ایتا با هنر سنگ مصنوعی آشنا شدم اما برای ثبت نام و یادگیری پولش یکم برام زیاده می‌خوام قبلش یه کاری کنم که با درآمد خودم کلاسش رو برم

در واقع کار بسته بندی در منزل رو مناسب می‌دونم اما جای با اعتماد اصلا پیدا نمیکنم و مامانم هم بسته بندی در منزل رو میخواد انجام بده یدونه توی ایتا پیدا کردم اما اعتمادم رو جلب نکرد 

شما جایی رو نمی‌شناسید؟خیلی مطمئن باشه یا شغل دیگه ای که برای من مناسب باشه

ممنون میشم کمکم کنیییید😄🌷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میتونی از یوتیوب و مجازی رایگان اموزش ببینیموفق باشی💚🤝

این خانومه که یاد میده بسته سرمایه اولیه می‌فرسته و یه کتابچه که توش نوشته چی شکلی فروش خوبی داشته باشیم و اینا آزمون هم انگار میخره

این خانومه که یاد میده بسته سرمایه اولیه می‌فرسته و یه کتابچه که توش نوشته چی شکلی فروش خوبی داشته ب ...

خوبه میتونی امتحانش کنی

اگ علاقه داری برات ی تجربه جدیده

ساقی به نور باده برافروز جام ما
اینستا اینا ندارم ایتا دارم توی ایتا گشتم پیدا نکردم حقیقتا به ادمین پاسخگویی علاقه دارم

نصب کن خب. یا اگه نمیتونی با گوشی مامانت. کلا دو سه ساعت در روز باید وقت بزاری هیچ مهارتیم نمیخواد. فرصت خوبیه به نظرم

خوبه میتونی امتحانش کنیاگ علاقه داری برات ی تجربه جدیده

ارههههه چون خیلی چیزای قشنگ میشه ساخت همین که فیلم ساختشو میبینم بهم آرامش خاصی میده امیدوارم بتونم زود ثبت نام کنم و تجربه کنم 

نصب کن خب. یا اگه نمیتونی با گوشی مامانت. کلا دو سه ساعت در روز باید وقت بزاری هیچ مهارتیم نمیخواد. ...

فیلترشکن میخواد برای همین سعی میکنم از برنامه های ایرانی پیدا کنم مخصوصا ایتا اما نمی‌دونم از کجا و چجوری

مایلی در حیطه فروش محصولات پوست و مو فعالیت داشته باشی در خدمتم

در هر جا هر مکان پاره وقت

آموزش فروش کلاس انگیزشی بدون سرمایه آموزش محصولات و شناخت پوستی و مو پشتیبانی همیشگی

و جالب اینجاست به قیمت تولید برات حساب میشه+با تخفیفات پلکانی ماهانه

اگر دنبال یک بیزینس با پورسانت تصاعدی هستی در خدمتم

@trustisho روبیکا

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی