2777
2789

سلام دوستان اگه اطلاعاتی دارید لطفا لطفا کمکم کنید من شرایط رفتن به کلاس زبان رو ندارم ولی میخوام یاد بگیرم خیلی خیلی استرس دارم ک با این آموزش های آنلاین ک تک اینستام خیلی تبلیغ میکنن اعتماد کنم چون پوله کمی نمیخ امم بدم از ی طرف توی ی دوره شرکت کردم ولی پولشو قسطی دادم استرس دارم ک بقیشو بدم چون فک میکنم اونطوری یاد نمیگیرم کامل .

خواهش میکنم کسی تجربه ایی داره بگه بهم🙏🤍

من همونم ک ی روز میخواستم دریا بشم..میخواستم بزرگترین دریای دنیا بشم ..🙂🌱

گلم من راستش با صداقت میگم تعیین سطح دادم a2 بودم برام میخواستن از b1 شروع کنن منتها من دلم میخواست از a1 شروع کنم بیس بزنم کامل جامع بیام بالا 

بهم گفتن دوره کن خودت بخون بعد بیا کلاس دیگه از اپ های گوشی اندروید آیفون نصب کردم همراه با یوتیوب IPA خوندم فول شدم تلفظم خیلی بهتر شده دوماه روش مانور دادم از هفته دیگه برنامه ریزی کردم تقریبا هفت ماه روی سطح a1 تا a2 بخونم کتابهای آکسفورد هم گرفتم خدایش کتابهای خوبی هم هستن هم گرامر هم لغت دیگه واسه گرامر هم فرادرس آنلاین گرامر درس میده بسته خریدم سطح a1 بخونم اگر خواستی پیام بهم بده تا سایت بهت معرفی کنم کتابهای که گرفتم من برای آیلتس می‌خوام بخونم برای تحصیلی برم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم من راستش با صداقت میگم تعیین سطح دادم a2 بودم برام میخواستن از b1 شروع کنن منتها من دلم میخواست ...

یعنی خودت خوندی فقط؟

بله عزیزم IPA که تلفظ هست اولش برام سخت بود اما وقتی مانور دادم خوندم آسون شد برام

تاحالا هیچ کلاسی نرفتی؟

تاحالا هیچ کلاسی نرفتی؟

فعلا نه عربرم خودمم رشتم کامپیوتر بود ارشد نرم افزار دوره کرونا دانشگاه شیراز داشتم می‌خوندم بخاطر زبان سنگینش مقاله و سر کلاس نبودن درس ها سختم شد انصراف دادم تا ترم سه خوندم . با زبان سطح a2 

داداشم بورسیه تحصیلی رفت اسپانیا ؛ منم سال دیگه تابستون میخوام برم بهش سر بزنم گفتم لاقل زبانم برای اون روزمرگیم بگذرونم برای سفرم تا a2 کاملش کنم و بعدشم برای بورسیه ایتالیا مقطع ارشد بخونم آیلتس بگیرم اقدام کنم 

فعلا نه عربرم خودمم رشتم کامپیوتر بود ارشد نرم افزار دوره کرونا دانشگاه شیراز داشتم می‌خوندم بخاطر ز ...

من ک اصلا به آیلتس فک نمیکنم به فکر مدراکای دیگم اون خیلی سخته ..ولی خیلی استرس دارم حالم خیلی خرابه ی دوره شرکت کردم ولی میخوام انصراف بدم چون فک‌میکنم تاثیر نداره

من ک اصلا به آیلتس فک نمیکنم به فکر مدراکای دیگم اون خیلی سخته ..ولی خیلی استرس دارم حالم خیلی خرابه ...

همین که داری میگی خیلی سخته پس واقعا مطمعن باش نمیتونی این حرف نزنننننننننننننننن اصلا 

من قبل ابن که تلفظ بخونم سختم بود از زیرش در می‌رفتم گفتم خدایا بلاخره اول آخرش باید اقدام کنم نشستم با میل خوندم برام زبان خوندن شیرین شد